Görumce😈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Görumce😈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,660 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görumce😈
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ya Ben kaybedilecek insan mıyım Aaa Oldu mu şimdi🤭🤭🤭
Yok kız kafayı kaybetmişim seni kaybedermiyim şimdide hülyayla konuşuyorum prenses dicegimi prensesler dedim ya ben içmeden sorhus olmuşum bu akşam valla hamilelik mide bulantısı dengemi bozmuş belli ki 😄😄

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim beyza'm biraz önce yazdım postuna cevap da görmedin herhalde yazdığımı ben senin O almış olduğum montu da geri ona postalarım gönderirim uzak dursun yani hiç bulaştırma ailene Çünkü aynı şeyi aynı haltı illaki yapacaktır
Montu gönderdim kuzum bildirim gelmedi bitanem şeytan gibi hep bi ortalık karıştırma peşinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa inanmıyorum ben daha büyük sanmıştım boşver sen kafaya takma havlayip havlayip susar😏
Yaşı büyük de düşünceler küçük 😁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Yok kız kafayı kaybetmişim seni kaybedermiyim şimdide hülyayla konuşuyorum prenses dicegimi prensesler dedim ya ben içmeden sorhus olmuşum bu akşam valla hamilelik mide bulantısı dengemi bozmuş belli ki 😄😄
Ya dur birlikte gideceğiz kaybetme Sen kendini ben biraz daha kaybedeyim aynı anda🤭🤭🤭🤣🤣 Ben de senden farksız değilim vallahi uykusuzluktan hastalıktan ölüyoruz bakalım

Montu gönderdim kuzum bildirim gelmedi bitanem şeytan gibi hep bi ortalık karıştırma peşinde

Yaşı büyük de düşünceler küçük 😁
İyi yapmışsın kuzum boş ver hiç barışma bile gaile dahi alma onu yani uzak dursun yani yuvana yaklaştırma otur insanları Benden sana tavsiye

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Kaç tane var kuzum görümcen
2 kuzum ama100e bedel 😁

Ya dur birlikte gideceğiz kaybetme Sen kendini ben biraz daha kaybedeyim aynı anda🤭🤭🤭🤣🤣 Ben de senden farksız değilim vallahi uykusuzluktan hastalıktan ölüyoruz bakalım

İyi yapmışsın kuzum boş ver hiç barışma bile gaile dahi alma onu yani uzak dursun yani yuvana yaklaştırma otur insanları Benden sana tavsiye
Çok haklısın kuzum bide yüzsüz gibi eve gelmek istiyo

Çok haklısın kuzum bide yüzsüz gibi eve gelmek istiyo

Yok kız bende kızıl oldum 😄 en sevdiğim renk ya tanıdım da msjlar üst üste gelince karıştı ya 😄 kaybettim seni bir an
Kızlı bende çok seviyorum 😁

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimin watsapp da aile grubu vardı kardeşleriyle uygunsuz şeyler yazmış ablaları bende gruptan çıkardım sonra ablası bana mesaj attı sen kardeşimizi bizden ayırmaya calisyosn falan benimle tartıştı küfür etti bana wp den engel attım sonra normal mesajdan sataşmaya başladı neyse oradan da engel attım bu olaya 5 ay falan oluyor eşime özür dilediğini barışmak için yalvardığıni yazmış bebeğime de mont alıp göndermiş hediye olarak sız olnasnz barışırmsnz😑😒daha çok şey varda yazmakla bitmez 🙄
Dengesiz görümce

Tüm sayfalar yüklendi.