Kizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Normal bişey ama sen sıkma süt için hazırlık yapıyor göğüsler sikarsan süt azaliyormusKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Kaç haftalık hamilesinKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Cnm sakın yapma daha 19 haftalık hamilesin hiç karışma süt damarların açılıyorKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Bir iki kere sıktirdim bidaha siktirmam canimSıkmaman gerekiyor bebeğin icin en sağlıklı süt ilk gelen sıvı zaten
Daha 19 hftaligim canim aman sütüm azalmasin bidaha sikmamNormal bişey ama sen sıkma süt için hazırlık yapıyor göğüsler sikarsan süt azaliyormus
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaç haftalık hamilesin
Bikac sefer sıktırdim bisey olmaz dimiCnm sakın yapma daha 19 haftalık hamilesin hiç karışma süt damarların açılıyor
Sıkma canımKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Sıkma canım
Sıkmam artik canim☺❤Sıkma canım
Evt normal göğüs kanalları açılıyorKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Sıkmamalısın o gelir ezme göğsünü sıkma dokunma yani zarar verirsinKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Biraz fazla sıkmışim aciorSıkmamalısın o gelir ezme göğsünü sıkma dokunma yani zarar verirsinsütun gelecek ya ona hazırlık yapıyor kanallar
![]()