Göz kaymasi bakarmisiniz anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilanreyyan tarafından oluşturulan Göz kaymasi bakarmisiniz anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 669 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz kaymasi bakarmisiniz anneler
Konbuyu başlatan Dilanreyyan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba, 4 aylık kızım var doğduğundan beri çapak sorunu vardı gözünde muaneye goturmustum damla kullandık fayda etmedi ama zaman içerisinde geçmeye yaklaşmıştı. Haftasonu goz kenarından iltihap akmaya basladi bugün doktora göturdüm goz kanali tikalıymış masaj yapmam gerekiyormus kayma var mı dedi hayır ama ellerine bakınca gözünün biri şaşı gbi oluyor dedim takip et devamlı olursa gel dedi. Eve geldim farkettim ki sürekli olmaya başladı şaşı gbi bir gözünü ve bir gözü diğer gözünden daha küçük. Randevuda aldım ama haftaya pazartesiye buldum ancak. Bu kayma geçer mi?

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba, 4 aylık kızım var doğduğundan beri çapak sorunu vardı gözünde muaneye goturmustum damla kullandık fayda etmedi ama zaman içerisinde geçmeye yaklaşmıştı. Haftasonu goz kenarından iltihap akmaya basladi bugün doktora göturdüm goz kanali tikalıymış masaj yapmam gerekiyormus kayma var mı dedi hayır ama ellerine bakınca gözünün biri şaşı gbi oluyor dedim takip et devamlı olursa gel dedi. Eve geldim farkettim ki sürekli olmaya başladı şaşı gbi bir gözünü ve bir gözü diğer gözünden daha küçük. Randevuda aldım ama haftaya pazartesiye buldum ancak. Bu kayma geçer mi?
Geçer cnm bebeklerin göz arka bağları doğumdan sonra gelişiyor 6 aya kadar düzelmesi lazım damla verir bir yaşına kadar geçmezse o zaman sorun olur korkma düzelir

Tüm sayfalar yüklendi.