Göz kaymasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Göz kaymasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,828 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz kaymasi
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Selamun Aleykum kizlar 4 ay 1 haftalik bebegim emerken tek gozunu baya iceri kaydirip bakiyo bide yatarken ellerini ortada birkestirdiginde eline dikkatli bakarkende yakina getirdigi icin oyle oluyo sizce gecermi normalmi bakisinda sorun yokta tek gozunu yandan bakarken cok ice kayiyo gibi geliyo yorumunuzu bekliyorum😚
3 aya kadar goz muaynesı olması lazım canım muayne olmus muydu birde normal bakarken kaymıyor da bırseye dikkatli bakarken kayıyorsa bakmayı bilmiyordur mutlaka bi goz doktoruna goster normal bakarken de kayıyorsa

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
3 aya kadar goz muaynesı olması lazım canım muayne olmus muydu birde normal bakarken kaymıyor da bırseye dikkatli bakarken kayıyorsa bakmayı bilmiyordur mutlaka bi goz doktoruna goster normal bakarken de kayıyorsa
Kuzum goze gitmedik normal kontrole gittik dikkatli bakarken oluyor evet emerken veya eline normalde bisey yok cekik birazda gozleri bebisimun saolasin 😊

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Selamun Aleykum kizlar 4 ay 1 haftalik bebegim emerken tek gozunu baya iceri kaydirip bakiyo bide yatarken ellerini ortada birkestirdiginde eline dikkatli bakarkende yakina getirdigi icin oyle oluyo sizce gecermi normalmi bakisinda sorun yokta tek gozunu yandan bakarken cok ice kayiyo gibi geliyo yorumunuzu bekliyorum😚
Göz muayenesi yapılmadı mı şimdiye kadar cnm bi yakınımda vardı 6. Aya kadar olabiliyormuş bebeklerde

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
benim oqlum da o aylarda aynısı oldu ben qöz doktoruna qötürdüm normal dedi ama 6 aydan sonra problem olursa mutlaka qetir dedi.. bence sende qöster mutlaka

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Göz muayenesi yapılmadı mı şimdiye kadar cnm bi yakınımda vardı 6. Aya kadar olabiliyormuş bebeklerde
Yok kuzum ya ozele gidip geliyoruz ilcedeyiz zor oluyodu kalca muaynesi yaptirdik goz mecburimi bilmiyodum normal kontrolundede dr bakiyo heryerine iyi saglikli bebek demisti sukur..6 aya kadar oluyor diye netten okudum bende normalde bisey yok zaten dikkatli elini gozune yaklastirinca oluyo yada emerken dikkatli bakiyo ya oyle yani saolasin😚

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum ya ozele gidip geliyoruz ilcedeyiz zor oluyodu kalca muaynesi yaptirdik goz mecburimi bilmiyodum normal kontrolundede dr bakiyo heryerine iyi saglikli bebek demisti sukur..6 aya kadar oluyor diye netten okudum bende normalde bisey yok zaten dikkatli elini gozune yaklastirinca oluyo yada emerken dikkatli bakiyo ya oyle yani saolasin😚
Benimde bebeğimde ilk aylarda vardı doktora sordum geçici geçmezse bakalım dedi normalde 45gün sonra göze de gidiyorsun kalça ultrasonuna da arkadaşımın çocuğunda vardı 6 aylık oldu geçmedi tekrar götürdü damla kullandı bir yaşına kadar düzeldi bi daha ki kontrolde mutlaka danış doktoruna

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Benimde bebeğimde ilk aylarda vardı doktora sordum geçici geçmezse bakalım dedi normalde 45gün sonra göze de gidiyorsun kalça ultrasonuna da arkadaşımın çocuğunda vardı 6 aylık oldu geçmedi tekrar götürdü damla kullandı bir yaşına kadar düzeldi bi daha ki kontrolde mutlaka danış doktoruna
Sizinki normal bakisindadami oluyor?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

benim oqlum da o aylarda aynısı oldu ben qöz doktoruna qötürdüm normal dedi ama 6 aydan sonra problem olursa mutlaka qetir dedi.. bence sende qöster mutlaka
6 aya kadar beyin
6 aya kdr bey8n kontrolu saglanmadigindamis

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Sizinki normal bakisindadami oluyor?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

6 aya kadar beyin

6 aya kdr bey8n kontrolu saglanmadigindamis
Benim bebeğim daha 2 aylık ilk günlerde oluyordu şu an yok çok şükür göz arkalarında bağlar oluyormuş o bağlar bi çok bebekte doğumdan sonra gelişiyor kayma da buna bağlı oluyo

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum 3 ayında göz kontrolü var benim kızımda hafif çıktı 6 ay sonra kontrole gidicez düzelmezse gözlük kullanabilir dedi birde kayma varsa onun egzersizi var onu yaptırman lazm göz ihmale gelmez

Tüm sayfalar yüklendi.