Sorum var Guatr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Raşide.33 tarafından oluşturulan Guatr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 698 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Guatr
Konbuyu başlatan Raşide.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Raşide.33

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hamilelik kan testimde guatr yüksek çıktı endokrin şuan takip te ilaç ve düzenli kontrol dedi başıma ilk defa geliyor 3uncu doğumum kizlar bir sikinti olmaz degilmi bebekte ilacı içmem şartmi sizin de başınıza geldimi
Düşük dozda ilaç verqiyorlar bebeğe zararı olmayan canım ara ara da kan tahlili yapıyorsun takip ediliyor. Son zamanlarda çoğu gebede var malesef

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik kan testimde guatr yüksek çıktı endokrin şuan takip te ilaç ve düzenli kontrol dedi başıma ilk defa geliyor 3uncu doğumum kizlar bir sikinti olmaz degilmi bebekte ilacı içmem şartmi sizin de başınıza geldimi
Bendede var ben 8 senedır kullanıyorum guatr ılacı ıkıncı cocugumuda geldo banada ılaclar hıc nur zarar vermedi sımdıde ucuncu bebegıme hamıleyım gene kullanıyorum korkma

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanıyorum canım sorun olmuyor ilaç almazsan sıkıntı olur guatr önemli çünkü

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İlaç tedavisi ile bir sıkıntı olmaz inşallah kuzum çok geçmiş olsun

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk gebeliğim de çıkmıştı 4 yıldır içiyorum ömür boyu içeceksin dedi dahiliye doktorum şuan 2.ye hamileyim devam ediyorum yükselirse ilaç dozunu yukseltiyorlsr değer düşerse ilaç dozunu aynı şekilde düşürüyorlar bı zarari icmezsen erken doğuma sebeb olur dedi doktorumda bana

Raşide.33

Kayıtlı Üye
rank
Bendede var ben 8 senedır kullanıyorum guatr ılacı ıkıncı cocugumuda geldo banada ılaclar hıc nur zarar vermedi sımdıde ucuncu bebegıme hamıleyım gene kullanıyorum korkma
Teşekkürler canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde ilk gebeliğim de çıkmıştı 4 yıldır içiyorum ömür boyu içeceksin dedi dahiliye doktorum şuan 2.ye hamileyim devam ediyorum yükselirse ilaç dozunu yukseltiyorlsr değer düşerse ilaç dozunu aynı şekilde düşürüyorlar bı zarari icmezsen erken doğuma sebeb olur dedi doktorumda bana
Teşekkürler canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende kullanıyorum canım sorun olmuyor ilaç almazsan sıkıntı olur guatr önemli çünkü
Teşekkürler canım

Tüm sayfalar yüklendi.