Günaydın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Günaydın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,980 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Günaydın kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Öncelikle gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşaallah ben 3 cü normal doğum yaptım 6 gün sancım devam etti 12 gün oldu kanamam devam ediyor her doğum daha ağrılı oluyor maalesef

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Günaydın cnm nasılsın minik elizan nasıl

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın cnm nasılsın minik elizan nasıl
Elizan iyi şükür işitme testi gittiler canım ben biraz kötüyüm ya zor geçiyor göğüs ucunu yara yaptı kan geliyor dayanamıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşaallah ben 3 cü normal doğum yaptım 6 gün sancım devam etti 12 gün oldu kanamam devam ediyor her doğum daha ağrılı oluyor maalesef
Çok geçmiş olsun canım benim ikinci sezaryan zorluyor biraz kanamam çok azaldı 4 gündeyiz

Çok geçmiş olsun canım benim ikinci sezaryan zorluyor biraz kanamam çok azaldı 4 gündeyiz
Kuzum ben 2inci sezeryan çok zordu 22 oldu hala karnım agrıyor dikişlerim ama 1haftaya toparlıyorum ama kalkarken çok dikkat et
Ediyorum canım kendimi zorlamıyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Elizan iyi şükür işitme testi gittiler canım ben biraz kötüyüm ya zor geçiyor göğüs ucunu yara yaptı kan geliyor dayanamıyorum

Ediyorum canım kendimi zorlamıyorum
Bol sıvı al yürü ve dinlen oturma ya yürü ya uzan tamamen gögüs ucunda geçecek cnm kısa bi dönem bak annen kardeşin yanında zaten kendini çok yorma ayağa kalkana kadar bırak yardım etsinler

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Cikdinizmi hasdaneden nasilsiniz canim mimik kuwum nasil

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bol sıvı al yürü ve dinlen oturma ya yürü ya uzan tamamen gögüs ucunda geçecek cnm kısa bi dönem bak annen kardeşin yanında zaten kendini çok yorma ayağa kalkana kadar bırak yardım etsinler
Olur canım inşallah emziremşyorum sağma ya çalışıyorum hep kan geliyor çok canımı sıkıyor bu durum inşallah bir an önce toparlarım

Toparlarsın inşaallah canım bir an önce sütün indi mi bebiş iyi mi 🥰
Sütüm çok güzel geldi canım ebeler iyi diyor ama benim kız o kadar inatçı ki sadece ucunu tutuyor yara yaptı iyice

Tüm sayfalar yüklendi.