Günaydın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Günaydın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,002 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Günaydın kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Canımmmm aklım hep sende inan ama telaslisiniz diye yazmak istemedim nasılsın eve geçtin mi bide sütün kaçıncı gun indi ameliyattan ne kadar sure sonra yemek yiyebilirsin dedi doktor🤔 ikiniz de iyisiniz demi😇 insallah hemen toparlarsin canim arkadasim benim en zoru bitti şükür bol bol sütün olsun🧿 bebegin de uslu uslu uyusun hep insallah❤😇

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Olur canım inşallah emziremşyorum sağma ya çalışıyorum hep kan geliyor çok canımı sıkıyor bu durum inşallah bir an önce toparlarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sütüm çok güzel geldi canım ebeler iyi diyor ama benim kız o kadar inatçı ki sadece ucunu tutuyor yara yaptı iyice
Göğüs ucu kremi etki etmiyor mu canım , olmazsa alternatif başka bak istersen

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Dün öğleden sonra çıktım canım iyi şükür bizim kızda 🌸🤲🤲

Maşallah canım ne güzel
Nurum benim kız ilk günler öyleydi düzeldi ama

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Offff
Olur canım inşallah emziremşyorum sağma ya çalışıyorum hep kan geliyor çok canımı sıkıyor bu durum inşallah bir an önce toparlarım

Sütüm çok güzel geldi canım ebeler iyi diyor ama benim kız o kadar inatçı ki sadece ucunu tutuyor yara yaptı iyice
😖😖 deme be kuzum ya ah o yara insani mahfediyir ya tühh 😖😢

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canımmmm aklım hep sende inan ama telaslisiniz diye yazmak istemedim nasılsın eve geçtin mi bide sütün kaçıncı gun indi ameliyattan ne kadar sure sonra yemek yiyebilirsin dedi doktor🤔 ikiniz de iyisiniz demi😇 insallah hemen toparlarsin canim arkadasim benim en zoru bitti şükür bol bol sütün olsun🧿 bebegin de uslu uslu uyusun hep insallah❤😇
Canım benim Allah razı olsun hemen geldi sütüm ebeler bile çok güzel sütün geliyor dedi ama bizim kız çok zorluyor. Doğum sonrası ilk gün kayısı hoşafı ve su gibi bir içecek verdiler iki kase ikinci gün patates havuç yeşillik püresi kayısı hoşafı akşamı uğurlama yemekleri vardı onu ben seçtim listeden bol bol lohusa şerbeti su kayısı hoşafı getirdiler bebeğin doğması 5 dakika bile sürmedi hemen oldu canım ben biraz uzun kaldım 1.5 saat falan diyor eşim

Bakıcam canım iyileşsin biraz silikon uç alayım diyprum

Offff

Maalesef canım ya 🥺

Offff

Maalesef canım ya 🥺
Nurum benim kız ilk günler öyleydi düzeldi ama
İnşAllah benim kızda düzelir canım

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim Allah razı olsun hemen geldi sütüm ebeler bile çok güzel sütün geliyor dedi ama bizim kız çok zorluyor. Doğum sonrası ilk gün kayısı hoşafı ve su gibi bir içecek verdiler iki kase ikinci gün patates havuç yeşillik püresi kayısı hoşafı akşamı uğurlama yemekleri vardı onu ben seçtim listeden bol bol lohusa şerbeti su kayısı hoşafı getirdiler bebeğin doğması 5 dakika bile sürmedi hemen oldu canım ben biraz uzun kaldım 1.5 saat falan diyor eşim

Maalesef canım ya 🥺

Maalesef canım ya 🥺
İnşAllah benim kızda düzelir canım
Sen niye uzun kaldin acaba okadar kuzum😣 uzun sürmüş bakalm benimki ne kadar surecek🤔 kuzum lansinohu da ihmal etme sureklu sur sütünü de hep sur olmazsa bide silikon uc al insallah faydasi olur inan ben cekiyimusum gbi hissettim acısını 😣 ah be minnak elizanim niye ucunu tutarsin ya hepsini alsana memenin😢😢

Tüm sayfalar yüklendi.