Günaydın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Günaydın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,002 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Günaydın kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Bolca yurumustum hastanede bide hemen sonrasındaki yoğun bakım sürecinde git gel yaptık ne ameliyat ne lohusalık yaşamadım ilkinde oturamazdim kızımda hicbirsey olmamış gibiydim ağrı olarak hala sizi var o bende 6 ayda anca geçer 🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bolca yurumustum hastanede bide hemen sonrasındaki yoğun bakım sürecinde git gel yaptık ne ameliyat ne lohusalık yaşamadım ilkinde oturamazdim kızımda hicbirsey olmamış gibiydim ağrı olarak hala sizi var o bende 6 ayda anca geçer 🤗
İnşAllah canım yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen niye uzun kaldin acaba okadar kuzum😣 uzun sürmüş bakalm benimki ne kadar surecek🤔 kuzum lansinohu da ihmal etme sureklu sur sütünü de hep sur olmazsa bide silikon uc al insallah faydasi olur inan ben cekiyimusum gbi hissettim acısını 😣 ah be minnak elizanim niye ucunu tutarsin ya hepsini alsana memenin😢😢
Ah sorma yine aç kalmasın nasıl alıyorsa alsın dedim ama göğsüm çok fena biraz sarılık çıkmış doktor mama takviyesi yapın demiş çok üzülüyorum bu duruma gerçekten 😔

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım yaa

Ah sorma yine aç kalmasın nasıl alıyorsa alsın dedim ama göğsüm çok fena biraz sarılık çıkmış doktor mama takviyesi yapın demiş çok üzülüyorum bu duruma gerçekten 😔
Bak Nurum sarı hiçbirşey giydirme sarı sizde giymeyin benim kızda hafif çıkmıştı bak sabah akşam birazcık 2 çay kaşığı şekerli su ver geçer ben yaptım geçti

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım 3 cü doğum olmasın dikkat et çok daha ağrılı olur Allah göstermesin

Normal doğum olsaydın ilkten hiç bişey olmazdı bu kadarsa ağrın olmazdı 2.ciyi şıp diye çıkarırdın 🥰
Bende ilkini normal getirdim dikiş vurdular şimdi 33+4 normal getirmeye korkuyorum acaba ikincisi kolay olur mu olmaz mı düşündükçe strese giriyorum ben 😑😊

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Canım benim kişiden kişiye değişir ben ikincide 10 günde ancak toparladım üçüncüye allah büyüktür ☺

Tüm sayfalar yüklendi.