Sorum var Gunaydin kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Gunaydin kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,886 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gunaydin kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Günaydın annisler yaa sabaha kadar henüz hiç uyumadim mide yanmasindan acı acı su geldi yastığa başımı koydukca bogulur gibi oldum resmen nefessiz kaliyordum neden böyle oluyor bilgisi olan var mi yada aynen böyle olan var mi bana bir fikir verin size zahmet😕😕
Günaydın balım Çok normsl kuzum bebek mideye safrays baskı uyguluyor. Yatarken 2 tane yastık ile yat belki biraz fayda eder

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın canım aynı sorunu bende yaşıyorum yüksek yastık kullan ve uyumadan önce yoğurt salatalık yada maden suyu tüket benim midemi bunlar yatıştırıyor belki sende de etki eder

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın balım Çok normsl kuzum bebek mideye safrays baskı uyguluyor. Yatarken 2 tane yastık ile yat belki biraz fayda eder
Öldüm resmen kuzum sabaha kadar hiç yatmadim yok soda yok salatalık yok suruplar hiçbiri fayda etmedi yastık bile mahvetti beni yaa dün 😕😕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günaydın canım aynı sorunu bende yaşıyorum yüksek yastık kullan ve uyumadan önce yoğurt salatalık yada maden suyu tüket benim midemi bunlar yatıştırıyor belki sende de etki eder
Dün gece ne yediysem fayda etmedi ki kuzum usuttum mu acaba ne yaptım koydeyim ya öyle bir ağrı görmedim ben

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öldüm resmen kuzum sabaha kadar hiç yatmadim yok soda yok salatalık yok suruplar hiçbiri fayda etmedi yastık bile mahvetti beni yaa dün 😕😕

Dün gece ne yediysem fayda etmedi ki kuzum usuttum mu acaba ne yaptım koydeyim ya öyle bir ağrı görmedim ben
Ah balım ah zor biliyorum gece yatmadan 2 3 saat önce yemek ye sonra hşç yeme birde bol bol su iç 2 yastıkla yat midenle kafan aynı hizaya gelmesin

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım havalar sıcak hamileliğin vermiş olduğu bir vücut sıcaklığı da var malum kendimizi soğuk şeyler yiyip içmeye veriyoruz usutmus de olabilirsin

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım havalar sıcak hamileliğin vermiş olduğu bir vücut sıcaklığı da var malum kendimizi soğuk şeyler yiyip içmeye veriyoruz usutmus de olabilirsin
Tsk ederim kuzum ama ben hiç soğuk birşeyler yiyip içmem ki hasta olurum diye fakat çok terliyorum o yüzden mi ne oldu bilemedim ki😯

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yatarken 2 yastık kullan doktorunun verdiği mide ilacını iç kuzum ona ek olarak salatalık, soğuk süt, maden suyu iyi gelecektir geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Yatarken 2 yastık kullan doktorunun verdiği mide ilacını iç kuzum ona ek olarak salatalık, soğuk süt, maden suyu iyi gelecektir geçmiş olsun
Cok sagl kuzum bunların hepsini sırayla sabaha kadar yaptım hatta mide fesati geçiriyorum sandım öldüm resmen hala da öyleyim bogazim başım ağrıyor taa midem yandikca acı su geldikçe hiç durmuyor en fazla üç dört saniye geçiyor normal mi bunlar aynı zehirlenmis gibi yanıyor dosum sizlerde de boyle oldu mu kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.