Sorum var Gunaydin kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Gunaydin kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,852 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gunaydin kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tsk

Tsk ederim kuzum dün gece ne ictiysem yaramadı ise valla daha çok yaktı sanirim usutme etkisi de olabilir kuzum bgun yine süt le biraz iyiyim ama yemek flan hiç yiyemedik su bile icemedim
Rica ederim kuzum anlıyorum seni bende ilk gebeliğimde son haftalarda çok yaşamıştım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geriye kalan haftalarimi bu şekilde gecirecekssm yandım valla Tatlım agliya agliya biter valla Cok sagl kuzum😊
Rica ederim kuzum
Valla kuzum doğuma kadar dayancaz bir şekil Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi maden suyu iyi geliyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Al bizden de o kadar kuzum bir yerim agrimaya gelmesin yeter ki😂😂dikkat ediyorum kuzum uzun kollu giyiyorum sürekli güneş göremedim bir türlü yaa😯😯
Oralara güneş gelse bile rüzgarı bitmez 😂 gerçi buralarada sel geliyor 🤦🏻‍♀️😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum bitmiyor Valla ne rüzgarı nede yağmur u bu sıra hele de iyice kış oldu havalar hasta olmasam iyi valla 😊
İnşallah olmazsın kuzum dikkat etmekte fayda var rüzgarda kalma yeter Sivas'a yaz 1 ay geliyor zaten 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın annisler yaa sabaha kadar henüz hiç uyumadim mide yanmasindan acı acı su geldi yastığa başımı koydukca bogulur gibi oldum resmen nefessiz kaliyordum neden böyle oluyor bilgisi olan var mi yada aynen böyle olan var mi bana bir fikir verin size zahmet😕😕
Ablacım çiğ patatesi sabahları 4 parçaya böl yemeklerden hemen önce sabah öğle akşam bide yatmadan önce ye hiçbirşeyin kalmaz ben bunları yapınca mideye dair hiç bir rahatsızlık görmedim midem yanınca da çay kaşığı ucu kadar kabonatı suyla iç birebir geliyor geçmiş olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın annisler yaa sabaha kadar henüz hiç uyumadim mide yanmasindan acı acı su geldi yastığa başımı koydukca bogulur gibi oldum resmen nefessiz kaliyordum neden böyle oluyor bilgisi olan var mi yada aynen böyle olan var mi bana bir fikir verin size zahmet😕😕
Geçmiş olsun cnm sana şunu onerebilirim her gün ama hergun yoğurt tuket özelikle sabah ve akşam yatmadan önce tüket onun sayesinde mide yanmam azaldı çok oldu mu bazen gavisson şurup yoğurt bı arada tüketiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.