Sorum var Gunaydin kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Gunaydin kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gunaydin kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın annisler yaa sabaha kadar henüz hiç uyumadim mide yanmasindan acı acı su geldi yastığa başımı koydukca bogulur gibi oldum resmen nefessiz kaliyordum neden böyle oluyor bilgisi olan var mi yada aynen böyle olan var mi bana bir fikir verin size zahmet😕😕
Aynı durum bende de var canım maalesef 😣😣 düpedüz uykusuz yaşıyorum hayatta ama ablam mide yanması için soğuk süt içip yat dedi o iyi geliyor en azından uykuya dalabiliyorum tabi gece dört beş kez uyanıyorum cidden kabus gibi herşey 🤦🤦 sende dene ve çok geç saatte bişey yeme belli bir saatten sonra kes yemek yemeyi, yatarken bir çay bardağı soğuk süt içip yat inşallah sana da iyi gelir

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah olmazsın kuzum dikkat etmekte fayda var rüzgarda kalma yeter Sivas'a yaz 1 ay geliyor zaten 😅
Oda ben dogum yapınca gelecek sanırım kuzum 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ablacım çiğ patatesi sabahları 4 parçaya böl yemeklerden hemen önce sabah öğle akşam bide yatmadan önce ye hiçbirşeyin kalmaz ben bunları yapınca mideye dair hiç bir rahatsızlık görmedim midem yanınca da çay kaşığı ucu kadar kabonatı suyla iç birebir geliyor geçmiş olsun
Sagl kuzum benim tamm deneyeceğim ınş geçer tatlım dayanilacak gibi dgl çünkü 😯

Geçmiş olsun cnm sana şunu onerebilirim her gün ama hergun yoğurt tuket özelikle sabah ve akşam yatmadan önce tüket onun sayesinde mide yanmam azaldı çok oldu mu bazen gavisson şurup yoğurt bı arada tüketiyorum
Tsk ederim kuzum aynı surubu sağlık ocağından verdi doktorum bana saniyelik geçiyor ya sadece sanırım bende ise yaramıyor tatlim😣

Aynı durum bende de var canım maalesef 😣😣 düpedüz uykusuz yaşıyorum hayatta ama ablam mide yanması için soğuk süt içip yat dedi o iyi geliyor en azından uykuya dalabiliyorum tabi gece dört beş kez uyanıyorum cidden kabus gibi herşey 🤦🤦 sende dene ve çok geç saatte bişey yeme belli bir saatten sonra kes yemek yemeyi, yatarken bir çay bardağı soğuk süt içip yat inşallah sana da iyi gelir
Sagl cnm dünden beri süt içiyorum şükür biraz iyi geldi ama yemek flan hiç yiyemiyorum ya şimdi de hayatım süt oldu resmen kuzum

Son düzenleme:

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Tsk ederim kuzum aynı surubu sağlık ocağından verdi doktorum bana saniyelik geçiyor ya sadece sanırım bende ise yaramıyor tatlim😣

Sagl cnm dünden beri süt içiyorum şükür biraz iyi geldi ama yemek flan hiç yiyemiyorum ya şimdi de hayatım süt oldu resmen kuzum
Süt faydalıdır i😅😀 ama cidden süt iyi geliyor bana maden suyu falan dediler o hiç iyi gelmedi ekşi elma yoğurt hiçbiri iyi gelmedi bir süt rahatlattı. Allah yardımcımız olsun valla zor 🤗🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Buralara yine sel geldi Allah'tan sizin orda böyle sıkıntı yok 🤦🏻‍♀️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Süt faydalıdır i😅😀 ama cidden süt iyi geliyor bana maden suyu falan dediler o hiç iyi gelmedi ekşi elma yoğurt hiçbiri iyi gelmedi bir süt rahatlattı. Allah yardımcımız olsun valla zor 🤗🤗
Aynen öyle kuzum ya Allah yardımcımız olsun😊

Buralara yine sel geldi Allah'tan sizin orda böyle sıkıntı yok 🤦🏻‍♀️
Aynen cnm valla yola zor yürüyorum sel de gelse hiç yuruyemem yaa

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle kuzum ya Allah yardımcımız olsun😊

Aynen cnm valla yola zor yürüyorum sel de gelse hiç yuruyemem yaa
Kız Kastamonu dan haberin yokmu diken üstünde duruyoruz 😂

Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kız Kastamonu dan haberin yokmu diken üstünde duruyoruz 😂
Buraya da fena yağdı bgun kuzum

Bİ DE HEP BAŞ KISMIN MİDENDEN ÜSTÜN BİR YERDE OLSUN
Şaştım kaldım valla kuzum kafam yukarı da olsa nefes alamıyorum aşağı da olsa midem yanıyor valla cnm ya

Bİ DE HEP BAŞ KISMIN MİDENDEN ÜSTÜN BİR YERDE OLSUN
Şaştım kaldım valla kuzum kafam yukarı da olsa nefes alamıyorum aşağı da olsa midem yanıyor valla cnm ya

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Buraya da fena yağdı bgun kuzum

Millet yağmur duasına çıkıyordu burayı sel götürdü baya etkili dua etmişler 😂😂

Günaydın annisler yaa sabaha kadar henüz hiç uyumadim mide yanmasindan acı acı su geldi yastığa başımı koydukca bogulur gibi oldum resmen nefessiz kaliyordum neden böyle oluyor bilgisi olan var mi yada aynen böyle olan var mi bana bir fikir verin size zahmet😕😕
Bebek mideye baskı yaptığı için oluyor canım ben çok çektim inşallah seninki hemen geçer

Tüm sayfalar yüklendi.