11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi?
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 12 Mart 2022 #1 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi?
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #2 Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Çok yeni ara ara İsak olursun canım yinede şüphen varsa sor doktoruna
Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Çok yeni ara ara İsak olursun canım yinede şüphen varsa sor doktoruna
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 12 Mart 2022 #3 Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Bence normaldir canim her hamilede oluyo
Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Bence normaldir canim her hamilede oluyo
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 12 Mart 2022 #4 Sabriye' Alıntı: Çok yeni ara ara İsak olursun canım yinede şüphen varsa sor doktoruna Genişletmek için tıkla ... Doktora gidcem pazartesi bi danişayim ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Ulduz' Alıntı: Bence normaldir canim her hamilede oluyo Genişletmek için tıkla ... Sagolasin
Sabriye' Alıntı: Çok yeni ara ara İsak olursun canım yinede şüphen varsa sor doktoruna Genişletmek için tıkla ... Doktora gidcem pazartesi bi danişayim ne olur ne olmaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Ulduz' Alıntı: Bence normaldir canim her hamilede oluyo Genişletmek için tıkla ... Sagolasin
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 12 Mart 2022 #5 Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Söyle canım tabi
Nur25' Alıntı: 11+ 3 gebeyim ve iki gundur sabah isal oluyorum bu normalmi yoksa doktora soylemem lazimmi? Genişletmek için tıkla ... Söyle canım tabi