Güzel anneler şuan modum çok düştü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel anneler şuan modum çok düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,814 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel anneler şuan modum çok düştü
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Güzel düşün güzel olsun kuzum Rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip eylesin sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkmaya başlıyorum bu sene kadar çok ölü bebek konusu var en çok da 25 ve 32 haftalık gebelikler Allah'm bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥺
Amin canım inşallah Allah'ım yardımcınız olsun hepinizin hiç kimse ye evlat acısını tattırmasın Rabbim 🤲

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Korkmaya başlıyorum bu sene kadar çok ölü bebek konusu var en çok da 25 ve 32 haftalık gebelikler Allah'm bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥺
Bu korku bendede var bugun kontrolum vardi icimde bi stres bi heyecanla gittim cok şükür hersey yolunda sag salim gelsinler dünyaya 🙏🥰

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim 💕 pozitif düşün kötü düşünme sakın rabbim ne yazmışsa onu yaşar insan ben hiç korkmuyorum olacaklarin önüne gecemeyiz rabbim ne yazdıysa onu yaşarız

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bnce bu hamileyken yapilan korona asisinin payi cok yüksek bazi annelere ve bebeklere yan etki edebiliyor
Hayır ne alakası var herşeyi niye koronaya bağlıyorsunuz ki bende oldum aşımı kesenin etrafında kanama olmasına rağmen ama 15 haftalık ilk asimi oldum 22 de ikinciyi yarın hastaneye gidecem üçüncü doz için doktora danisacam 37 haftalık olacam inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.