Güzel anneler şuan modum çok düştü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel anneler şuan modum çok düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,827 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel anneler şuan modum çok düştü
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hayır ne alakası var herşeyi niye koronaya bağlıyorsunuz ki bende oldum aşımı kesenin etrafında kanama olmasına rağmen ama 15 haftalık ilk asimi oldum 22 de ikinciyi yarın hastaneye gidecem üçüncü doz için doktora danisacam 37 haftalık olacam inşallah
Agrilarin var bak yarin dikkatli git kuzum

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Korkmaya başlıyorum bu sene kadar çok ölü bebek konusu var en çok da 25 ve 32 haftalık gebelikler Allah'm bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥺
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 güzel düşün kalbini ferah tut 🥰🙏 Allah'ın izniyle eğer dünyadan alacak nefesleri varsa hiçbirşey engel olamaz unutma 🤗sakin ol strese girme stres gebeler için çok riskli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu arada ben aşılarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben iki doz oldum üçüncüyü hala daha olmadım ama aşıya güvenmemekle alakası yok sadece geçmek bilmeyen bir gribe yakalandım sürekli burun akıntısı hapşırık tıkanıklık var içimde ve bu şartlarda aşı olunmuyor diye aşımı olmadım. Herşeyi aşıya koronaya bağlamak doğru gelmiyor bana. Sonuçta öyle yada böyle bu hastalık var hayatımızda ve ilk defa salgın hastalıkla karşılaşmadı dünya, her salgın hastalık için aşı bulundu ve bu hastalıklara insanlar bağışıklık kazandı yan etkisini yaşayanlar illaki olur çünkü en basit ilacın bile dünya kadar yan etkisi oluyor ve her insanda farklı tepkiler gösteriyor. Aşımızı olmamız lazım diye düşünüyorum çünkü benim annem kalp ameliyatı oldu baya ağır bir ameliyat aşılarını olmuştu korona oldu ve gayet grip gibi geçirdi kurtuldu. 🤷🤷. Tabi herkesin fikrine de saygı duymak gerekli 🤗🤗

Son düzenleme:

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım benim güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim inanın güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez aklıma da takılmıyor değil 2 doz biontech asi oldum ama tedirginim yinede
Bakın siz psklojinizi bozmuşsunuz belliki olumsuz negatif düşüncelere girmişsiniz böyle stres skntı yaparsanz yolunda gitmez bişeyler.. evet hamilelikte herkes endişeli olur bebeğim nasl skntı varmı diye ama siz direk çok ölü doğan vs oldu diye odakkanmşsnz ve bu iyi bişey değil beyninize bu tarz şeyleri sokmayın.. ayrıca aşı ile alakalı durum değil bu hiçmi tıp dalını araştrmadınz bu tarz skntlar anne ile bebeği arasndaki uyumsuzlukluklardam olur genelde aşıya bağlayanlara itibar etmeyin ne hamileler var vefat eden aşı olmayan onlara kimse bişey demiyor ama nedense... kuruntu etmeyin bu konuda laflarıda takmayın. Olumlu olrsanız iyi olur sizin ve bebeğnz için snçta huzurlu gebelklerden doğan bebekler sonrasndada huzurlu oluyor 👍

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayır ne alakası var herşeyi niye koronaya bağlıyorsunuz ki bende oldum aşımı kesenin etrafında kanama olmasına rağmen ama 15 haftalık ilk asimi oldum 22 de ikinciyi yarın hastaneye gidecem üçüncü doz için doktora danisacam 37 haftalık olacam inşallah
Cnm
Ne alakası var? Nereden çıkarıyorsunuz bu bilgiyi? Boşuna insanları korkutmayın
BBizkendi dusuncemizi söylüyoruz yuzde yüz bundandir veya biz profösörüz demiyoruz
Ne alakası var? Nereden çıkarıyorsunuz bu bilgiyi? Boşuna insanları korkutmayın

Rabbim korusun hepimizi bu yolda birakmasin canım benim 🥺
Amin cnm insallah

Rabbim korusun hepimizi bu yolda birakmasin canım benim 🥺
Amin cnm insallah

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Korkmaya başlıyorum bu sene kadar çok ölü bebek konusu var en çok da 25 ve 32 haftalık gebelikler Allah'm bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥺
Ya evet degil mi benimde cok dikkatimi cekti.. ortalama bir sonuc var mi neden bu kadar yoğunlukta olduguna dair..

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Cnm

BBizkendi dusuncemizi söylüyoruz yuzde yüz bundandir veya biz profösörüz demiyoruz

Amin cnm insallah

Amin cnm insallah
Yaptığınız yanlış yine de.

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnce bu hamileyken yapilan korona asisinin payi cok yüksek bazi annelere ve bebeklere yan etki edebiliyor
Peki covid çıkmadan önce neden vardı bebek ölümleri. Bence saçma geldi bana . Aşı olmayıp inleyen çok hamile gördüm . Ve covid geçirip karnında bebeği olende gördük. Aşı değil yani öldüren. Bizde olduk aşı . Aşı olup doğuran da var kendiniz vurulmuyorsunuz bari milletin aklını bulandırıp vebale girmeyin

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 güzel düşün kalbini ferah tut 🥰🙏 Allah'ın izniyle eğer dünyadan alacak nefesleri varsa hiçbirşey engel olamaz unutma 🤗sakin ol strese girme stres gebeler için çok riskli

Bu arada ben aşılarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben iki doz oldum üçüncüyü hala daha olmadım ama aşıya güvenmemekle alakası yok sadece geçmek bilmeyen bir gribe yakalandım sürekli burun akıntısı hapşırık tıkanıklık var içimde ve bu şartlarda aşı olunmuyor diye aşımı olmadım. Herşeyi aşıya koronaya bağlamak doğru gelmiyor bana. Sonuçta öyle yada böyle bu hastalık var hayatımızda ve ilk defa salgın hastalıkla karşılaşmadı dünya, her salgın hastalık için aşı bulundu ve bu hastalıklara insanlar bağışıklık kazandı yan etkisini yaşayanlar illaki olur çünkü en basit ilacın bile dünya kadar yan etkisi oluyor ve her insanda farklı tepkiler gösteriyor. Aşımızı olmamız lazım diye düşünüyorum çünkü benim annem kalp ameliyatı oldu baya ağır bir ameliyat aşılarını olmuştu korona oldu ve gayet grip gibi geçirdi kurtuldu. 🤷🤷. Tabi herkesin fikrine de saygı duymak gerekli 🤗🤗
Aynen öyle 👍👏

Evet canım 🥰 ❤️ sağol burda da havalr resmen bahar havası sanki bir hafta önce kar yağmamis gibi 🤣

Evet canım 🥰 ❤️ sağol burda da havalr resmen bahar havası sanki bir hafta önce kar yağmamis gibi 🤣

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.