Güzel annelerim bı bakar mısınız 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel annelerim bı bakar mısınız 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,011 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel annelerim bı bakar mısınız 🥰
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel minanin annesi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bu haftalar ve aylar kafamı çok karıştırıyor normalde 21 haftalık hamileyim benim hesaplama göre 5 buçuk aylık olmam lazım ama uygulamada 6 aylık yazıyor şimdi ben kaç aylık hamileyim 🤣🤣🤣🥰

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu haftalar ve aylar kafamı çok karıştırıyor normalde 21 haftalık hamileyim benim hesaplama göre 5 buçuk aylık olmam lazım ama uygulamada 6 aylık yazıyor şimdi ben kaç aylık hamileyim 🤣🤣🤣🥰
21hafta 5ay 1haftalik hamilesin bende 33+3 haftalık hamileyim bende de 9 ay yazıyor uygulama yani 9aydan gün alıyorum gibi düşün uygulama 6.aydan gün alıyorsun demek istiyor takılma bence

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
5ci ayıņ son haftasındasın , 22 haftada 6cı aya giriyosun uygulamaya bakma bende 9 aylığım 10 gösteriyo 😁

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Uygulama 5 ayı doldurdun 6 aya girdin artık diyor canım bende 25 haftalık hamileyim 7. Ay yazıyo yani 6 ay bitti 7 ayın ilk haftasındasin diyor

Tüm sayfalar yüklendi.