Güzel annelerin hastaneden yeni çıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel annelerin hastaneden yeni çıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,082 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel annelerin hastaneden yeni çıktım
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
33+4 günlük olduk Çok şükür şuan iyiyiz sancılarım azaldı evde tedavi qöreceqim inşallah Nisan ayını atlattıktan sonra doqum yapayım diye dua ediyorum 🤲 doktorumun demesine qore 36 haftadan önce doqum olursa bebeqim prameture olabilirmiş oda emme refleksi qelesmemis oluyormuş özel mama ile beslenebilirmiş şuan için korku dolu haftalarım başlıyor hamileliğim çok güzel gidiyor diye mutluydum birden gelen ağrı ve kramplar beni benden aldı Allah'm evlatlarımızı tam gününde ve zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin 🙏
Korkma cnm yaa. Bende 34 haftada hem 4 cm açıklık hem nisan 35 haftada da su azalması başladı dr erken doğum dedi ciğer iğnesi yaptık şu an 2 gün var 37 hafta bitmesine şimdide dua ediyoruz sanci gelsin bi anda sancim geçti ilaç falanda almadım galinacook ağladım stres yaptim hepsi üst üste gelince demem. O ki korkma hic bisey. Olmaz drler biraz abartıyorlar da

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
33+4 günlük olduk Çok şükür şuan iyiyiz sancılarım azaldı evde tedavi qöreceqim inşallah Nisan ayını atlattıktan sonra doqum yapayım diye dua ediyorum 🤲 doktorumun demesine qore 36 haftadan önce doqum olursa bebeqim prameture olabilirmiş oda emme refleksi qelesmemis oluyormuş özel mama ile beslenebilirmiş şuan için korku dolu haftalarım başlıyor hamileliğim çok güzel gidiyor diye mutluydum birden gelen ağrı ve kramplar beni benden aldı Allah'm evlatlarımızı tam gününde ve zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin 🙏
Canım yaklasmissin mutlu sona artık fazla ayakta kalma ve ayaklarını uzatarak dinlen hem ayaklarında şişlik olmasın hemde bacakların dinlendin zorlama kendini. İnş rabbim gönlüne göre verir. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder bebisi tam vaktinde kucagina

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Aminnn aminnn🤲🏻🤲🏻 çok geçmiş olsun kuzum kısa zamanda toplarsın inslah bebeğinde zaamninda doğar 🤲🏻🤲🏻

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun şimdiden bol.bol.dinlen ben de erken doğum yaptim 34+4 gunlukken prematüre dogdu bebeğim doktor dedigi gibi özel mamadan alin dedi aldik gel gelelim ki o mamada cok zor bulunuyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar