güzel haber aldim ama mutlu degilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan güzel haber aldim ama mutlu degilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,738 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı güzel haber aldim ama mutlu degilim
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende 1 otaqli bir solonlu evde oturuyorum benede eşim tawinacagiz dedi benim.sevincim yere goye sixmir💋🤗
benim eşim bana sürekli taşinacaz tasinacaz deyip duruyodun bu sene olmadi bu yaz yaz olmadi önumuzdeki yaz derken 10 sene oldu artik hevesmidir bilmiyorum ama vslla hevesim yok mutlu degilim aman işallah hayirlisi olsunda olsun 😊

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
benim bi odam bi salonum var evim cok kucuk 4 kisi onumuzdeki haftada ufaklikta gelecek 5 kişi olacaz evim kucuk oldugu icin eşyalari koyacak yerim yok eşimde dedi 1. yada 2. ayda taşınacaz benim 10 seneden beri hayalimdi geniş buyuk eve çikmak kaynanalardan uzak oturmak ama şimdi eşim taşinacaz diyo ama sevinemiyorum neden olabilir eşim bile diyo senin sevinmen gerekiyodu neden sevinmedin
Yeni evine geçip yerleşme olayı bitince yaz gene olurmu bunun olabileceğine inanmadigin için beynin sana refleks olarak inanma nasılsa bişey çıkar gidemeyiz diye oyun oynuyor gerçekleşince hissediyorsun mutluluğu allahım gönlüne göre versin huzur doldursun yuvani

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Yeni evine geçip yerleşme olayı bitince yaz gene olurmu bunun olabileceğine inanmadigin için beynin sana refleks olarak inanma nasılsa bişey çıkar gidemeyiz diye oyun oynuyor gerçekleşince hissediyorsun mutluluğu allahım gönlüne göre versin huzur doldursun yuvani
amin canm işallah dun eşim diyoki bebek gelirse bu eve artik sigamayiz ben de dedim zaten şimdide sigamiyoruz bebek 1 hafta 10 gune geliyo keşke daha önceden bunlari düşunseydin dedim

Tüm sayfalar yüklendi.