Gynoferon ve decavit

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Gynoferon ve decavit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,244 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gynoferon ve decavit
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tomris geliyo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma cnm bişey olmaz Allah ın izniyle daha 4 ay var doğuma düzelir inşallah sende hayırlısıyla doğurur sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım cumlemiz hayırlısı ile sağ salim alalım meleklerimizi🤲🏻

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Ben gynoferon u aç öbürünü tok karna alıyorum. Biri gynoferon dan midem bulandı aç karna aldım diye kusturdı beni o yüzden kahvaltıdan 1 saat sonra almaya başladım şimdi tekrar aç karna almaya başladım çok şükür kusturmuyor artık az Bi mide bulantısı oluyor ama olsun o kadar çok az zaten. Sen nasıl alıyorsun aç mı tok mu
Canım eczacim bulantı yaparsa yok karnına alabilirsin dedi bende ikisininde kullaniyorum ben alıştım artık onlara bu 3 gebeliğim çok şükür aç yok fark etmiyo doktor aç karnına yazıyı ikisininde ama tokda alabiliyorsun ben kanı aç decaviti gece yatarken alıyorum rahatım sıkıntı yapamiyolar bende

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Canım eczacim bulantı yaparsa yok karnına alabilirsin dedi bende ikisininde kullaniyorum ben alıştım artık onlara bu 3 gebeliğim çok şükür aç yok fark etmiyo doktor aç karnına yazıyı ikisininde ama tokda alabiliyorsun ben kanı aç decaviti gece yatarken alıyorum rahatım sıkıntı yapamiyolar bende
Eczacı bana da dedi aynı şeyi. Ben Bi kaç gün tok şimdiyse tekrardan aç karna almaya başladım lan ilacını. Kahvaltıdan önce dacaviti kahvaltıdan sonra alıyom

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gynoferon ve decavit

Kızlar hamilelik için bunları kullanıyorum ben doktorum yazmıştı. Biri kan ilacı biri vitamin sizde kullanıyor musunuz bunları yada başka bişey
Decavit kullanıyorum vitamin GYNO FERRO SANOL :demir Folik asit b12 kullanıyorum canim

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Ben gynoferon u aç öbürünü tok karna alıyorum. Biri gynoferon dan midem bulandı aç karna aldım diye kusturdı beni o yüzden kahvaltıdan 1 saat sonra almaya başladım şimdi tekrar aç karna almaya başladım çok şükür kusturmuyor artık az Bi mide bulantısı oluyor ama olsun o kadar çok az zaten. Sen nasıl alıyorsun aç mı tok mu
Ben tok alıyorum. Öyle denildi bana.

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gynoferon ve decavit

Kızlar hamilelik için bunları kullanıyorum ben doktorum yazmıştı. Biri kan ilacı biri vitamin sizde kullanıyor musunuz bunları yada başka bişey
GYNO feron u aç karnına iciceksin ama peynir kahve çay yumurta yemeden önce dedi doktor içindeki özel ligi yitiriyor dedi ben her sabah önce sade bı Nescafe içiyorum sonra aradan biraz geçiyor GYNO feron aradan bı 20dk geciyor kahvaltı hazırlayan a kadar ama o arada fındık bı kaç kayısı yiyorum 20dk içinde sonra kahvaltı arkasından decavit kullanıyorum canim ❤️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım cumlemiz hayırlısı ile sağ salim alalım meleklerimizi🤲🏻
Yeşil mercimek ye haftada bir birde dalak sakatat kan yaparmış sabah akşam aç 2 kaşık pekmez ye canım

Gynoferon ve decavit

Benim kanım iyiydi 18 20.haftadan sonra yazıldı bende test yaptırayım dedim 11e düşmüş pekmez falan denyorum bu ay ilaç kullanmak konusunda içim rahat etmiyor birde d vitamini vat kullanmak istemiyorum 😞

Tüm sayfalar yüklendi.