Salam qızlar sizce 9 aylıq hamileliyin içində neçə həftədə oluruq?Mən oxudum bir çox saytda 34-37 aralığı 9 ay..38-41 aralığı 10 ay yazılmışdı..Sizcə doğrudu?34 həftə tamam olanda hamiləliyin 9 ayına keçiddi?
Canım məndə erkən doğuş riskim get gedə artır dünəndə dəhşətli agrilarim var idi suyum gəldi deyirəm heç olmasa 9 aya keçseydim qorxum olmazdı kuzumKuzum 38+ 4 haftalık olunca tam 9 aylık gebe oluyorsun
Hmm anladım kuzum kaç haftalıksinCanım məndə erkən doğuş riskim get gedə artır dünəndə dəhşətli agrilarim var idi suyum gəldi deyirəm heç olmasa 9 aya keçseydim qorxum olmazdı kuzum
34 həftəm tamam oldu canım məndə sevinmişdim 34-37 aralığı 9 aydıHmm anladım kuzum kaç haftalıksin
37 den sonra erken doğum olmuyor kuzum az kaldı 37 ye kadar bekler inşallah34 həftəm tamam oldu canım məndə sevinmişdim 34-37 aralığı 9 aydı
Teyzesi heç bekleyeceyini sanmıram bu uşaq qarında qalmaq istəmir mən 2 həftədi uzanmişam 34-e çatdırmaq üçün inanmıram 37-ye qədər 3 həftədə o qarında qalmaq üçün səbr etsin37 den sonra erken doğum olmuyor kuzum az kaldı 37 ye kadar bekler inşallah
Yaaa çokmu sabırsiz senin ufaklık kuzum yaaTeyzesi heç bekleyeceyini sanmıram bu uşaq qarında qalmaq istəmir mən 2 həftədi uzanmişam 34-e çatdırmaq üçün inanmıram 37-ye qədər 3 həftədə o qarında qalmaq üçün səbr etsin![]()
Evet kuzum malesef dışarıya çıkmaya sabırsızlanıyorYaaa çokmu sabırsiz senin ufaklık kuzum yaa![]()
Söyle kuzum az daha beklesinEvet kuzum malesef dışarıya çıkmaya sabırsızlanıyor![]()