Halsizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smhaa tarafından oluşturulan Halsizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,028 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Halsizlik
Konbuyu başlatan Smhaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sirac Mehri annesi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7. Haftamdayım ve gün içerisinde çok halsizim sürekli uzanmak istiyorum yorgunluk flan normal mi sizce? Sizler neler yaşadınız?
Normal canım ben neredeyse 20 25 haftaya kadar o koltuk senin bu koltuk benim yattım durdum hep uyudum halsizlik ve açlıktan

Smhaa

Kayıtlı Üye
rank
13 haftalik olanaca kustugum icin gun boyu yatiyodum hic kalkamiyodum normal cnm
Teşekkür ederim 🥰 bulantı flan yok sadece uyku sersemligi var üzerimde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım bende yeni kendime geldim sayılır 20.hafta olcaz 😍
Yol yarılanmış ne güzel 🥰 Allah kucağınza almayı nasip etsin inşallah

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7. Haftamdayım ve gün içerisinde çok halsizim sürekli uzanmak istiyorum yorgunluk flan normal mi sizce? Sizler neler yaşadınız?
Normal canım ben ilk hamilelik de öyleydim ikinci tamamen farklı ilk de sürekli uyuyum kimse bişey istemesin beklemesin benden yemek yaparken sürekli migdem bulanıyor du ikinci tamamen farklı hiç migdem bulanmadi takı son haftalara kadar şuan 35haftalik hamileyim yaşadıkların normal canım dinlen uyu bol bol

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk aylarda öğlen yarim saat bir saat uyumazsam bayilicak gibi oluyordum canim cok normal vücut bebege hazırlıyor hormon lar yükseliyor organlar yer değişiyor derken onca seye enerji yetmiyor biraz zaman sonra hersey normale dönecek bol bol dinlen

Tüm sayfalar yüklendi.