Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi
S Sedazh Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 46 20 Ocak 2022 #1 Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 20 Ocak 2022 #2 Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... 19.haftadayim bende yaşıyorum bazen canım
Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... 19.haftadayim bende yaşıyorum bazen canım
S Sedazh Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 46 20 Ocak 2022 #3 Seda❤Hasan' Alıntı: 19.haftadayim bende yaşıyorum bazen canım Genişletmek için tıkla ... Aynen bende oyleyim canım hiç birsey yaomak istemiyor
Seda❤Hasan' Alıntı: 19.haftadayim bende yaşıyorum bazen canım Genişletmek için tıkla ... Aynen bende oyleyim canım hiç birsey yaomak istemiyor
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 20 Ocak 2022 #4 Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Evet canım benimde öyleydi
Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Evet canım benimde öyleydi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 20 Ocak 2022 #5 Sedazh' Alıntı: Aynen bende oyleyim canım hiç birsey yaomak istemiyor Genişletmek için tıkla ... Vitamin eksikliğinden mi diye düşünüyorum bazen gebelik ilaclarida düzenli kullanmak gerekiyor , temiz hava da iyi geliyor
Sedazh' Alıntı: Aynen bende oyleyim canım hiç birsey yaomak istemiyor Genişletmek için tıkla ... Vitamin eksikliğinden mi diye düşünüyorum bazen gebelik ilaclarida düzenli kullanmak gerekiyor , temiz hava da iyi geliyor
G Gül çetin Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 368 21 Ocak 2022 #6 Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Ben 26+2 ama ilk gün ki gibi halszim hemn yoruluyorum
Sedazh' Alıntı: Kızlar 18+4 günlük hamileyim hamileligin ilk başları gibi acayip halsizlik var sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Ben 26+2 ama ilk gün ki gibi halszim hemn yoruluyorum