HAMİLE ANNELER BAKARMISINIZ

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül123🌸 tarafından oluşturulan HAMİLE ANNELER BAKARMISINIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 944 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı HAMİLE ANNELER BAKARMISINIZ
Konbuyu başlatan Gül123🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SBA-

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlarda unutkanlık oluyo sizde de var mi unutkanlık yani bazen neyi nereye koydugumu unutuyom normal mi acaba 😯
Hemde fazlasıyla canım geçen ay tatile gitmiştik yolda bir tesiste durduk yemek yedik çantamı bırakıp gitmişim ulaştığımız da farkettik neyi nereye götürsem orada unutuyorum 🤦‍♀️

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Hemde fazlasıyla canım geçen ay tatile gitmiştik yolda bir tesiste durduk yemek yedik çantamı bırakıp gitmişim ulaştığımız da farkettik neyi nereye götürsem orada unutuyorum 🤦‍♀️
Bende aynen eşim bazen diyor babamı aşıksın mecnun gibisin

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlarda unutkanlık oluyo sizde de var mi unutkanlık yani bazen neyi nereye koydugumu unutuyom normal mi acaba 😯
Hamileliqimin ilk baslarinda surahiyle meywe suyu qetrcem diye yaq koyduqum surahiyi salona qötrdum Eşim napiyon seda dedi elime baktım içecek yerine yaq war 😂 şu zmanlardada hiç akilm yok Allaha emanetim 36 haftlqm 😣

Tüm sayfalar yüklendi.