Hamile çatlakları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Hamile çatlakları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,102 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile çatlakları
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler kızlar vücudunuzda çatlak oluştumu oluştuysa kacinci haftada oluştu benim ilk bebeğinde 3. Ayda yanlarım catlamisti bunda 6. Aya girdim şimdilik henüz birşey çok sukur yok ara ara kaşıntı oldukça mustela çatlak yağını sürüyorum. Sizde durumlar nasıl?

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler kızlar vücudunuzda çatlak oluştumu oluştuysa kacinci haftada oluştu benim ilk bebeğinde 3. Ayda yanlarım catlamisti bunda 6. Aya girdim şimdilik henüz birşey çok sukur yok ara ara kaşıntı oldukça mustela çatlak yağını sürüyorum. Sizde durumlar nasıl?
Benim ilkinde çatladı ikincisinde çok fazla birşey olmadı iki hamileliğimde de kilo alımım aynıydı o yüzden ekstra bı çatlak oluşmadı

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Başta hindistan cevizi yağı , bide biobaza çatlak kremi kulanıyordum şu an hiç bişe kullanmıyorum 1 aydır 33 haftalığım çatlak oluşmadı hala 16 kilo aldım inşalla boyle gider sonuna kadar

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Başta hindistan cevizi yağı , bide biobaza çatlak kremi kulanıyordum şu an hiç bişe kullanmıyorum 1 aydır 33 haftalığım çatlak oluşmadı hala 16 kilo aldım inşalla boyle gider sonuna kadar
İlk gebeliğimde bende hindistan cevizi yağı kullandım düzenli olmasada ikincisinde hiç birşey kullanmadım öyle sıradan nemlendirici sürdün ama sen yinede nemli tut kullan olursa sonradan pişmanlık yaşama

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 33. Haftamdaydim. 3 haftaya kadar birsey toktu. Herhalde kilolu gebe kaldim karnim genis ondan olmuyordum dedimkiiiii 3 haftadir oyle bir catladiki anlatamam. Bu kadar beklemiyordum. Simdilik bise kullanmadim🤷🏻

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben gebeliğimin başından sonuna kadar ozon yağı kullandım. Hiç çatlağım oluşmadı. Bebeğime de sıkıntı olmadı çok şükür bı de bol bol su içtim.

Tüm sayfalar yüklendi.