Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma034 tarafından oluşturulan Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,259 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Konbuyu başlatan Fatma034
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 1 buck yıllık evliym hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktora gittm sknti yok dedi 5 Aydir da korunmayı braktm artk bna yardımcı olurmusunz adetlerim de çok düzenli bu kasımın 9 da adet oldm en fazla 5 gün suryo adetten kaç gün sonra ilişkiye girmem lazm
Vallah cnm benim kis vardi diye olmuyordu sogan suyu ictim ertesi ay hamile kaldim gününü falnda belirlemeden girdik iliskiye

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Arkadaşlar ben 1 buck yıllık evliym hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktora gittm sknti yok dedi 5 Aydir da korunmayı braktm artk bna yardımcı olurmusunz adetlerim de çok düzenli bu kasımın 9 da adet oldm en fazla 5 gün suryo adetten kaç gün sonra ilişkiye girmem lazm
Bende ilk çocuğumda 1 yıl 4 ay sonra hamile kalmıştım bizde de sıkıntı yoktu Allah o zaman münasip gördü o zaman verdi bize şimdi Bi kızım var ve hamileyim ama ben şöyle yapıyordum adetim biter bitmez başlıyorum ilk 1 hafta boyunca hergün beraber oluyorduk ve adet olmaya 1 hafta kala yine aynı şekilde hergün beraber oluyorduk çünkü adetliyken yumurtalar çalışıyor oluyor o yüzden biter bitmez 1 hafta boyunca beraber olun gelmesine yakın yine Çalışmaya başlar yumurtalar bu zamanlar da tutma ihtimalin yüksek Allah'ın izniyle

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim hoc uzme kendini korunmayi birakinca vucudun sperme alosma sureci oluyormus drum soyledi bende 7 aydan sonra kalabildim rabbim gonlune gore versin insallah.

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Instagram'da doktor Mehmet Fatih karslı hoca var onun yöntemi var. Takip edebilirsin

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Ilk yapman gereken yumurtlama gününü öğrenmen. Bunun için ben Takvimim isimli bir uygulama indirip adet olduğum günü işaretledim, adet dongune göre yumurtlama gunlerini hesapliyor. Ve dogurganligin en yüksek olduğu gunleri belirtiyor.
*Yumurtlama gününü Ovulasyon kiti satin alıp takvimdeki gunden 2 gun once sabah aksam test yaparsan LH pikinin max olduğu anı gorebilirsin. En doğurgan vaktin o an başlıyor, 36 saat sonra bitiyor. Bu da diğer yöntem.
Stres olmayin, keyfini çıkarın.

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canım ezbere ilişki olmaz her kadın aynı zamanda yumurtlamaz ovulasyon testleri alıp bakacaksın adetten 10 gün sonra da yunurtlayan var 17 gün sonra da gün aşırı girsen bile. Sağlıklı bir kadının her ay hamile kalma şansı %20dir ovülasyon testi ile yumurtlama günü tespit edeceksin

Tüm sayfalar yüklendi.