Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma034 tarafından oluşturulan Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,265 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Konbuyu başlatan Fatma034
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 1 buck yıllık evliym hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktora gittm sknti yok dedi 5 Aydir da korunmayı braktm artk bna yardımcı olurmusunz adetlerim de çok düzenli bu kasımın 9 da adet oldm en fazla 5 gün suryo adetten kaç gün sonra ilişkiye girmem lazm
Canim aynı bende öyleydim evlenir evlenmez hamile kalmak istedim ama olmadı o kadar hastanelere gittik bişey yok dediler benimde bir buçuk yıkım bittikten sonra hamile kaldım aniden habersiz ve bu gebeligimdede 1 5 sene sonra hamile kaldım ama klomen diye bir ilaç var günde bir defa kullandık eşimle ben çok işe yaradı eczaneden aldım doktor yazmadı bir ay düzenli kullandim ve bir dahaki ay hamile kaldım sen de dene bence çok kullananlar var hamile kalıp internet ye oku anlarsın ilk çocuğumda sonra herkes ikinciyi de yap diye başımın etini yediler ama yine korunmamamiza rağmen olmadı takdiri ilahi ve o ilacı da etkisi var baya

Ysr💮

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 1 buck yıllık evliym hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktora gittm sknti yok dedi 5 Aydir da korunmayı braktm artk bna yardımcı olurmusunz adetlerim de çok düzenli bu kasımın 9 da adet oldm en fazla 5 gün suryo adetten kaç gün sonra ilişkiye girmem lazm
https://instagram.com/birgebeningunlugu?utm_medium=copy_link bu sayfaya bı bak derim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

https://instagram.com/birgebeningunlugu?utm_medium=copy_link bu sayfaya bir bak derim canım

Canım burada Begüm cyln abla var o ovulasyon takibini yapıyor her şeyi detaylı anlatıyor sen bi ona msj istersen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben de tutturamıyordum Begüm abla sayesinde çok şükür bu ay tuttu 7 haftalığım elhamdülillah bu gece 7 hafta oldu

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
😂Bende ilk hamileligimde evlendigim gece kalmisim hatta 2 gun sonra adet oldum megerse uzerine gormusum ama ikinci oyle olmadi canim korunmayi biraktiktan 7 ay sonra kaldim canim.
😂😂😂😂maşallah valah cnm gittim dr yanma vardi bende bide baktım dedi senin çocuğun olmaz yaradılıştan böyle sok oldum bi kac dr gittik ve 2 aylik evliydim esim ben o kadar üzüldüm ki meğerse kadin rahmimde cook kis var mışyumurtalar küçük kalmis oyle demis başaka dr tedaviye basladik 8 ay sonrahamile kaldim simdu 3.çocuğuma hamileyim once ALLAH sonra dr sonrada soğan suyu yoksa kis bagliyo hep rahmimi

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
😂😂😂😂maşallah valah cnm gittim dr yanma vardi bende bide baktım dedi senin çocuğun olmaz yaradılıştan böyle sok oldum bi kac dr gittik ve 2 aylik evliydim esim ben o kadar üzüldüm ki meğerse kadin rahmimde cook kis var mışyumurtalar küçük kalmis oyle demis başaka dr tedaviye basladik 8 ay sonrahamile kaldim simdu 3.çocuğuma hamileyim once ALLAH sonra dr sonrada soğan suyu yoksa kis bagliyo hep rahmimi
Cok gecmis olsun canim rabbim yavrularimizi saglikla buyutmemizi nasip etsin hepimize. Kist tedavisine basla canim ilerlemeden mudehale ettir canim.

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Canım bunu en iyi doktorun bilir doktoruna danışman gerekir ben yinede başımdan geçeni anlatayım belkide sana yardımcı olur bende iki yıl cocuk yapmamıştım ama biz korunmuyorduk doktora gittil özele test yapti yumurtalarinin birisinde kist var bebeginizin olmasi biraz zaman alır demişti oyle deyince benim moral sıfır sonra esil dedi moralini bozma dedi başka bi doktora gittik adamın kendi yeriydi vakti tahlillerime dedi abartacak bisey yok dedi gayet sağlıklısın dedi o doktora gittigimizdede adetim yeni bitmişti bana bitane hap verdi adı) (klomen) yumurta gelistirici olarak geciyor bunu 5.gun boyunca kullan dedi beş gün kullandim gittik dedi yumurtalarin gelişmiş dedi eczaneye git yumurta catlatici igne al yarin sabah vur aksamina beraber olun dedi üç gün boyunca dedi sonra üç hafta sonra tekrar gittik iki haftalik hamile oldugumu öğrendik canım yani sana tavsiyem doktorunu dinlemen en mantıklısı ve adetliyken git doktora sonra bitince yine git kontrol etsin kimse yumurtasınin nezaman catladigini bilemez sadece tavsiyem canım rabbim gönlüne göre versin inşallah olur❣️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Adetten çıktıktan sonra ilişkiye girmen gerekiyor bide ilişkiden sonra yaklaşık on onbeş dakika belinin altına yastık yerleştirmek şartıyla uzan kalkma hemen . Bide ovulasyon günleri var takip et en uygun günleri orda öğrenirsin bide bir sorun yoksa endişelenme hamile kalırsın belki de korunduğun içinde olmuyorsun dur yengem korunmayı bıraktıktan sonra bir yıl tedavi olup öyle hamile kalmıştı bilmeni istedim inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın kuzum 🙏♥️

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm regl.takvimi var onu indir playsotoredn orda herşeyi gösteriyor yumurtlama günü doğurganlık günü bn hep onu kullanıyorum hamile değilken insllh seninde iisne yarar rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm🤲😘

Tüm sayfalar yüklendi.