Hamile kalmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zilan Arıca Demircan tarafından oluşturulan Hamile kalmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 812 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalmak
Konbuyu başlatan Zilan Arıca Demircan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İklim

Zilan Arıca Demircan

Kayıtlı Üye
rank
8aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamiyorum yumurta falan diyorsunuz gerçekten anliyamiyorum bana detaylı anlatirmissinz hamile kaaln anneler lütfen 🙏

H

HaticeEcrin

Guest
Yumurtlama günü nü öğrenmen lazım adet periyodu diye bir uygulama var yumurtlama gününden sonra hamile kalabilecegim günleri değerlendirmen için uygulama yardımcı oluyor bir bak netten isterseniz

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
8aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamiyorum yumurta falan diyorsunuz gerçekten anliyamiyorum bana detaylı anlatirmissinz hamile kaaln anneler lütfen 🙏
Canım yumurtlama felan uğraşma adet başından itibaren say mesela 6. Gün bitiyor ya adet 8.gun ilişkiye gir daha sonra araların da 3+2+3+2+3 gün sürelerle diğer adete kadar ilişkiye devam edin. Bu sayılar gün mesajla 8.gun ilişkiye girdin ya adet bitimi ondan 3 gün sonra ilişki sonrasında iki gün sonra sonrasında 3 gün sonra böyle devam et . Bu yöntem mfk yöntemi yüzde doksan sorun yoksa oluyor deneyenler çok araştır istersen . Birde gebe kalmadan folik asit ve vitamin kullanmaya başla daha etkili olur inşallah rabbim sana da nasip eder. Yumurtlama günü pek önermiyor benim takip ettiğim doktor bu yöntemle senin çocuğun olmaz denilen o kadar kişi hamile kalmış ki

İklim

Kayıtlı Üye
rank
8 ay uzun bir süre degilki olur yani adet dönemlerinde kendini sıcak tutmaya çalış üşütme adetin biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir yataktan hemen kalkma adettten sonra daha kolay hamile kalınıyor olur yani bebeğin

Tüm sayfalar yüklendi.