Hamile miyim

• Konbuyu başlatan Sibelince
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sibelince tarafından oluşturulan Hamile miyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,278 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile miyim
Konbuyu başlatan Sibelince
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İklim

Gamzenur

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 1 gün geçti. Hamile olabilir miyim acaba. Kasıklarım çok ağrıyor. Gögüslerim sızlıyor ve şişti. Kaç aydır deniyoruz olmuyor. Bu ay olmuştur inş.
Testi ne zaman yapsam acaba
Valla benimde aynı şekilde oldu Çamasır suyu idrar testi yaptım seker idrar testi yaptım 2 gün ara ile 2 kez erken gebelik testi yaptım o sekikde öğrendim

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 1 gün geçti. Hamile olabilir miyim acaba. Kasıklarım çok ağrıyor. Gögüslerim sızlıyor ve şişti. Kaç aydır deniyoruz olmuyor. Bu ay olmuştur inş.
Bence hemen yap bekleme bende adetten 4 gün önce yaptım çıktı

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bu belirtilerin gebeliği işaret edyr cnm bı iki gün daha bekle gözükür 2. Gün yptm gozukuyr erken döllenmeden dolayı

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm benimde öyle olmuştu hatda benimki adetime 7 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı eşim inanmadı de randovi aldım kan verdim ve hamileymisim bence yarın sen erken gebelik testi al ve yap

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Erken daha en az 10 gün bekle net çıkar o zaman

Tüm sayfalar yüklendi.