Hamile miyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde ywli0 tarafından oluşturulan Hamile miyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 238 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamile miyim?
Konbuyu başlatan ywli0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

ywli0

Kayıtlı Üye
rank
Yurt dısına seyahate cıktım ve dönmeden 4 gün önce ard arda korunmalı ilişkim oldu ancak 3 ü dışarıya boşalma seklinde biri ise içeriye bosalma oldu onda da kondomu kontrol edildi ve delik ve yırtılma yoktu. Ancak aşırı sert bir ilişki oldugundan kaynaklı hafif hafif batmalar ağrılar bel ağrılarım oluyor.. Henüz bir yerleşme kanamam olmadı ama aşırı endişeli hissediyorum..

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yurt dısına seyahate cıktım ve dönmeden 4 gün önce ard arda korunmalı ilişkim oldu ancak 3 ü dışarıya boşalma seklinde biri ise içeriye bosalma oldu onda da kondomu kontrol edildi ve delik ve yırtılma yoktu. Ancak aşırı sert bir ilişki oldugundan kaynaklı hafif hafif batmalar ağrılar bel ağrılarım oluyor.. Henüz bir yerleşme kanamam olmadı ama aşırı endişeli hissediyorum..
Prezervatifte delik vesaire yoksa gebelik oluşmaz benim fikmrimce

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 22. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kabak büyüklüğünde.
Bebeğimiz yeni doğanın minik kopyası halini aldı. gözler oluştu fakat iris hala siyah pigment halinde. ince tüyler (laguna) cildi kaplar. pankreas hormon üretimine başlar. Cilt değişiklikleriniz artmaya devam eder. kalça, karın ve gögüste sellülitler oluşmaya
başlar. kaşıntı olabilir. nemlendirici kremler kullanılabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 29 cm ağırlıgı 470 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.