Hamile olabilirmiyım

• Konbuyu başlatan Kardelen
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kardelen tarafından oluşturulan Hamile olabilirmiyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 413 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olabilirmiyım
Konbuyu başlatan Kardelen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mrvkrts
K

Kardelen

Guest
Karnımın ayrı ayrı her bolgesınde agrı hıssedıyorum sertlık var resmen dokununca acıyo ayaktayken bugun İlk defa cıddı anlamda basım dondu goguslerım acımaya basladı hamıle olsam 1 hafta icinde boyle belirtiler olurmu normal mi test yapmak İcin biraz daha beklemelimıyım acaba cok da asabilestim bu ara

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Karnımın ayrı ayrı her bolgesınde agrı hıssedıyorum sertlık var resmen dokununca acıyo ayaktayken bugun İlk defa cıddı anlamda basım dondu goguslerım acımaya basladı hamıle olsam 1 hafta icinde boyle belirtiler olurmu normal mi test yapmak İcin biraz daha beklemelimıyım acaba cok da asabilestim bu ara
Bunlar adet döneminde de bi çok bayanın yaşadığı belirtiler İnşAllah vardır ama günü geçmeden test yapmadan belli olmaz

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
Bunların hepsi adet belirtisi de olabilir. En erken gebelik belirtisi adet gecikmesi. Adet gunun geçerse test yaparsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar