Hamile olmak istiyorum ı

• Konbuyu başlatan Zzeynep
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zzeynep tarafından oluşturulan Hamile olmak istiyorum ı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,880 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olmak istiyorum ı
Konbuyu başlatan Zzeynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zzeynep
Z

Zzeynep

Guest
Kızlar önceliklele merhaba bn 4 aydır evliyim ilk ayımda adetim 4 gün gecikti test yaptm silik çizgi cıktı fakat diğer gün adetim geldi bu bu 2 aydır deniyoruz olmadı ama şuan sol yanım hafif şişkin arada yanma karıncalanma oluyor sol tarafımda hastaneye gidemiyorum maalesef sizce neden böyle oluyor acaba

Kızlar önceliklele merhaba bn 4 aydır evliyim ilk ayımda adetim 4 gün gecikti test yaptm silik çizgi cıktı fakat diğer gün adetim geldi bu bu 2 aydır deniyoruz olmadı ama şuan sol yanım hafif şişkin arada yanma karıncalanma oluyor sol tarafımda hastaneye gidemiyorum maalesef sizce neden böyle oluyor acaba
Adetin geçti mi canım

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Adet yakınsa hafif silik oluyo canim bes altı gün gecikince yanilma payi pek olmuyo

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evliliğin ilk zamanlarında adet gecikmeleri yaşanabiliyor canım. Hamile kalmak için stresten uzak dur, gün aşırı ilişkiye gir, folik asit kullanımına başla, ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ve eşin içeride bi süre beklesin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olabilirsin bende de aynısı olmuştu ayyy hadi inşallah
bende 1 buçuk yıldır evliyim şuan 6 aylık hamileyim doktora gitmiştim bir sorun yok gayet sağlıklısın nasip olmamış henüz demişti sonrada rabbim nasip etti ve oldu 🤭🤗böyle konularda sabırlı olmak gerek olmazsa da üzülme daha taze gelinsin herşey vaktini bekler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah psikolojik olarak da hazır olmak önemli
bazen sagliksal bir sorun olmasa dahi rabbim nasip etmeyince olmuyo her nasip vaktine esirdir takdir Allah'tan

Tüm sayfalar yüklendi.