Hamile olupda adet olan varmi???

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ejes tarafından oluşturulan Hamile olupda adet olan varmi??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamile olupda adet olan varmi???
Konbuyu başlatan Ejes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ejes

Hamileanne

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğiniz kesin mi benim bi seferinde beta 72 ile öğrendim üç gün sonra kanamam başladı sağlıksız gebelik adetle atılır dedi bu ay yine beta yüksek çıktı yine kanamam vardı doktora gittim 6 haftalık kalp atışını da duyduk sürekli tekrarlıyor kanama iğne vuruluyorum öyle bişey olabilir mi sizinde

Ejes

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğiniz kesin mi benim bi seferinde beta 72 ile öğrendim üç gün sonra kanamam başladı sağlıksız gebelik adetle atılır dedi bu ay yine beta yüksek çıktı yine kanamam vardı doktora gittim 6 haftalık kalp atışını da duyduk sürekli tekrarlıyor kanama iğne vuruluyorum öyle bişey olabilir mi sizinde
Bilmiyorumki bizim buralarda cok yayginmis oyle sey
Ben cabucak hamile kalan birisimdir ama bu sefer bi sey oldu adetim var testimin biri pozitif digeri negatif ama hamilelik belirtilerin hepsini yasiyorum delirmek uzereyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla cnm tam emin deyilim ama galiba annemde öyle olmuştu diye hatırlıyorum hata annemde diyor bir kaç gebeliğimde adet gördüm diye ama yinede hastaneye git
Valla cnm tam emin deyilim ama galiba annemde öyle olmuştu diye hatırlıyorum hata annemde diyor bir kaç gebeliğimde adet gördüm diye ama yinede hastaneye git
Bende hamilelik belirtileri var ama adet oluyorum bide testimin biri pozitif digeri negatif
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende hamilelik belirtileri var ama adet oluyorum bide testimin biri pozitif digeri negatif

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar