Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,869 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bende bu dönemlerde yemek yapamıyorum yaparken midem bulandığı için yerkende sıkıntı çıkıyor o yüzden dışardan yiyorum mecburen

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizde de oluyormu hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum hamilelikten önce o kadar çok iştahlıydım ki gece gündüz yerdim başkasının yaptığı yemek bana bal gibi geliyo kendi yaptığımı fazla yiyemiyorum neden sizce
Ayy ayni bennn. İlk aylar boyleydim cnm. Kendi yaptigim yemegi yiyemezdim. Zaten annem hep der gebe insan kendi yaptigini yiyemez diyem hatta gebelere yemek gonderir bu yuzden. Ama bir arkadas cagirinca beni o masadan saatlerce kalkamiyordum. Sanki midemde kara bir delik var yedikce icine cekiyor diyordum😂 ama sonraki aylarda gecti cnm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bendede tam tersi hamile kaldığından beri başkası ne verse yiyemiyorum midem kalkiyo Allah affetsin çok attığım yada kedilere verdiğim oldu

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Ayy ayni bennn. İlk aylar boyleydim cnm. Kendi yaptigim yemegi yiyemezdim. Zaten annem hep der gebe insan kendi yaptigini yiyemez diyem hatta gebelere yemek gonderir bu yuzden. Ama bir arkadas cagirinca beni o masadan saatlerce kalkamiyordum. Sanki midemde kara bir delik var yedikce icine cekiyor diyordum😂 ama sonraki aylarda gecti cnm
Umarım benimkide geçer 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendede tam tersi hamile kaldığından beri başkası ne verse yiyemiyorum midem kalkiyo Allah affetsin çok attığım yada kedilere verdiğim oldu
Kendi yaptığını yemen daha güzelmiş canım

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizde de oluyormu hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum hamilelikten önce o kadar çok iştahlıydım ki gece gündüz yerdim başkasının yaptığı yemek bana bal gibi geliyo kendi yaptığımı fazla yiyemiyorum neden sizce
Ben yiyorum biraz o bendede oldu geçti geri başka birinin yaptığı yemek bana çok güzel geliyo keşke hergun biri beni yemeğe cagirsa 😂😄😄😄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar