Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,860 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar sizde de oluyormu hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum hamilelikten önce o kadar çok iştahlıydım ki gece gündüz yerdim başkasının yaptığı yemek bana bal gibi geliyo kendi yaptığımı fazla yiyemiyorum neden sizce
İlk haftalar daha doğrusu ilk tremestar bitine kadar bende böyleydim sağolsun eşim işten eve gelip yemeği yapardı 3 ay böyle idare ettik şuan şükür kendim yapabiliyorum sana yemek yapmk için gelebilecek biri yok mu canım

Gülay Dilan Çellik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizde de oluyormu hamileliğim boyunca kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum hamilelikten önce o kadar çok iştahlıydım ki gece gündüz yerdim başkasının yaptığı yemek bana bal gibi geliyo kendi yaptığımı fazla yiyemiyorum neden sizce
Evet benimde öyledir evde yemek yapmami midem bulandiriyor ama bireye gitsem kim yemek tatlı yaparsa yiyorum ne bileyim hamile olmadan önce herşey yiyim evde kendi yemeğimi bile seviyorum şuan kendim yemek yapmami istemiyor

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
İlk haftalar daha doğrusu ilk tremestar bitine kadar bende böyleydim sağolsun eşim işten eve gelip yemeği yapardı 3 ay böyle idare ettik şuan şükür kendim yapabiliyorum sana yemek yapmk için gelebilecek biri yok mu canım
Maalesef canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet benimde öyledir evde yemek yapmami midem bulandiriyor ama bireye gitsem kim yemek tatlı yaparsa yiyorum ne bileyim hamile olmadan önce herşey yiyim evde kendi yemeğimi bile seviyorum şuan kendim yemek yapmami istemiyor
Aynı benn

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Evet çünkü kokusunu almıyorsun insanın kendi yaptığını canı çekmiyor 😄

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aynn bende aynısını yaşamıştım kendi yaptıklarım midemi bulandırıyor milletin getirdikleri de canım çekiyordu iştahla yiyordum. Ama dört ayı bitirdikten sonra düzelmişti yavaş yavaş yemeye başlamıştım. Oluyor yani normal bir durum kuzum 😉

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Evet çünkü kokusunu almıyorsun insanın kendi yaptığını canı çekmiyor 😄
Galiba doğru dedin bacım başkası yapınca kokusu buram buram geliyo 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn bende aynısını yaşamıştım kendi yaptıklarım midemi bulandırıyor milletin getirdikleri de canım çekiyordu iştahla yiyordum. Ama dört ayı bitirdikten sonra düzelmişti yavaş yavaş yemeye başlamıştım. Oluyor yani normal bir durum kuzum 😉
Sağol canım inşallah benimde geçer

Tüm sayfalar yüklendi.