Allah razı olsun, bana bir verene Rabbim bin nasip etsin

Huzursuz olduğun ortamda bulunma bu hayatta bencil olmak lazımmış ben çok sonra öğrendim bunu başkasına zarar vermek açısından değil o insanı hayatından çıkarıp yok saymak açısından söylüyorum.MaşAllah diyim de şimdi çok rahatım aslında biliyor musun o adam hayatımdan çıkınca nefes aldım ya.İğne oyası işler gibi saniye saniye işliyordu beni manipüle etmek için, bazen sussun diye dediğini yapardım çekemezdim dır dır dır dır ruhumu daraltıyordu

Kulağımda onun sesi olmayınca kafam açıldı dedim yarabbim ben ne yapmışım

Hayatımda yaptığım en iyi karardı onu engellemek Allaha şükrediyorum bana onu hayatımdan çıkaracak gücü farkındalığı verdiği için

Sen de kimseye katlanma kendi hayatını eline al seni ezenlere kulak astığın an daha daha çok eziliyorsun beynin bir şey çok söylenince inanıyor öyleymiş gibi davranıyor.Geç aynanın karşısına ben güzelim de, çık dışarı şöyle bahar geldi ağaçların altında temiz havayı içine çek kimse umurunda değil de yaşadığını hisset hayatına renk kat hep gri hep gri bir kere geliyoruz bu hayata renk bize çok lazım

Hem bir adam aldatıyorsa zaten o adamda şeref kavramı yoktur bize karısına kızına oğluna sahip çıkma potansiyeli yoktur, o da kendi karaktersizliğine yansın ben o kadından bu kadına gezen sonra da rahat eden birini görmedim.Tabi zengin olup para saçanlar dışında, fakir adamın bir yere kadar gidiyor sonra o kadınlar da buna gelmemeye başlıyor gene karısının insafına kalıyor

Bir adam eşine laf edilirken susuyorsa o adam kendi de sorunludur.Ailesi de hala böyle adama ağam paşam diyorsa buna çanak tutuyorsa onlar da onun gibidir değmez yani üzülmene.Onlar yokmuş gibi davran seni üzmelerine izin verme.Allah yardımcın olsun, kaderlerimizi güzel yazsın, doğru yoldan ayırmasın, iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanları bizden uzak tutsun
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel yazıların dileklerin için artık bu hayatta tek gayem kızımı düzgünce yetiştirip onu kendi ayakları üzerinde duran meslek sahibi bir kadın yapmak inşAllah başarırım

Allah bütün yavrularımıza iyi kaderler yazmış olsun, güler yüzlerini kaybettirmeden, masumiyetlerini kaybettirmeden hayata devam etmelerini bizi de onların başarılarıyla gururlandırmayı nasip etsin