Sorum var Hamilelik belirtisi olmaması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Hamilelik belirtisi olmaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik belirtisi olmaması
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetimde 3 gün geçdi testim pozetif ama halsizlik bulantı yox sadece kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrı var kızıma hamileyken ilk belirtim bulantı ile öyrendim sizce normalmi?

anneolmak.00

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende şuan 20 haftalık gebeyim 3. Gebeliğim ilk cocugum erkek aynı senin gibi hiç belirtim yoktu 2. Çocuğum kız ilk mide bulantısı olmuştu. Bu gebeligimde ise yine bulantı oldu ve yine kız alakası var bence cinsiyet ile belki bebeğin bu sefer erkektir sağlıkla kucağına al inşallah en önemlisi bu tabi bu benim tecrübem kişiye görede değişebilir tabikide sağlıkla kal 🌹

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım bende şuan 20 haftalık gebeyim 3. Gebeliğim ilk cocugum erkek aynı senin gibi hiç belirtim yoktu 2. Çocuğum kız ilk mide bulantısı olmuştu. Bu gebeligimde ise yine bulantı oldu ve yine kız alakası var bence cinsiyet ile belki bebeğin bu sefer erkektir sağlıkla kucağına al inşallah en önemlisi bu tabi bu benim tecrübem kişiye görede değişebilir tabikide sağlıkla kal 🌹
Benim ki kız ama hiç bir belirtim olmadı sadece reglden anladım hatta doğurana kadar tek sefer bile bulantım olmadı yedim içtim gezdim uzun yol bile yaptım, kişiden kişiye değişiyor demek ki

Tüm sayfalar yüklendi.