Hamilelik de sigara

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kamer tarafından oluşturulan Hamilelik de sigara başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,473 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik de sigara
Konbuyu başlatan Kamer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşenin Annesi

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Nolur içmeyin kızlar, kola, cips midede aşamadan geçtikten sonra bebeğe zararı kalmıyormuş. Ancak sigara direkt bebeğe gidiyormuş ciğerleri küçücük yavrum. Sabredin doğuma kadar bırakamıyorsanız.

Kamer

Kayıtlı Üye
rank

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde öğrendim iki hafta içinde tamamen bıraktım ikincisindede öğrendim iki hafta içinde bıraktım öğren digim zamanda günde birkaç tane içmeye çalışmıştım birden bırakamadım ikisinde de ama sütten kesene kadar da başlamadım bundada birdaha içmeyi düşünmüyorum inşallah doğumdan sonra canım iatemezde bırakırım

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen benimde öyle ama içmemeye çalışıyorum canım aşırı aşırı istemeden içmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bende öyle az oda 2 tane 3 tane yarım yarım nefsim körlensin diye
Rabbim hepimize tiksinti versin insallah canim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebeligimde öğrendim iki hafta içinde tamamen bıraktım ikincisindede öğrendim iki hafta içinde bıraktım öğren digim zamanda günde birkaç tane içmeye çalışmıştım birden bırakamadım ikisinde de ama sütten kesene kadar da başlamadım bundada birdaha içmeyi düşünmüyorum inşallah doğumdan sonra canım iatemezde bırakırım
Insallah tamamen birakirsin canim darisi bizim basimiza

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar