Sorum var Hamilelik de vitamin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Hamilelik de vitamin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,958 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik de vitamin
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Alykyk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16+6 günluk hamileyem doktorum bugun Magis Omega 3 Yazdi multivitamin bunu kullanan oldumu? Cok pahali bir vitamin
Ben kullandım canım balık yağı olanı bana yazmsti 200 tl ye aldım sonra dedim ne gerek vardı keşke almasaydim zaten d vit bi de öbür normal vitamini kullaniyodum bunu ekstradan veriyo bence gereksiz yinede siz bilirsiniz

M

Merem

Guest
Regenesis max kullanıyorum, omega 3 ve diğer vitaminler var, netten bi bakın sonra doktoruna danışıp alın, trendyolda da satılıyor eczane satıcılarından alabilirsiniz

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullandım canım balık yağı olanı bana yazmsti 200 tl ye aldım sonra dedim ne gerek vardı keşke almasaydim zaten d vit bi de öbür normal vitamini kullaniyodum bunu ekstradan veriyo bence gereksiz yinede siz bilirsiniz
Bana da işte kan ilaci yazdi doktor birde D vitamini yazdi ve bu multivitamin balik yagli şimdi yani pahalida, kan ilaci ve vitamin d almak istiyorum eczaneciynen bir konuşmak gerekiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Regenesis max kullanıyorum, omega 3 ve diğer vitaminler var, netten bi bakın sonra doktoruna danışıp alın, trendyolda da satılıyor eczane satıcılarından alabilirsiniz
Bana hem kan ilaci hem vitamin d hemde omega 3 multivitaminliyi yazdi işte 3 mi alsam bilmiyorum valla kaldim öyle 2 alib 1 almamak istiyorum

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Yaa acaba tc vatandaşı olmadığın için mi ki
E kuzum peki Suriyeliler filan var onlar nasıl alıyor normal ilaç
Suriyeliler icin her şey var benim gibi yabancilar icin yok benim burda devlet hastanesinde sadece doktor muayenem oda ultrason icinde degil sadece 530 tl ultrason da ayri ucret 120 tl bize böyle işte

Tüm sayfalar yüklendi.