Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kullandım canım balık yağı olanı bana yazmsti 200 tl ye aldım sonra dedim ne gerek vardı keşke almasaydim zaten d vit bi de öbür normal vitamini kullaniyodum bunu ekstradan veriyo bence gereksiz yinede siz bilirsiniz
Regenesis max kullanıyorum, omega 3 ve diğer vitaminler var, netten bi bakın sonra doktoruna danışıp alın, trendyolda da satılıyor eczane satıcılarından alabilirsiniz
Ben kullandım canım balık yağı olanı bana yazmsti 200 tl ye aldım sonra dedim ne gerek vardı keşke almasaydim zaten d vit bi de öbür normal vitamini kullaniyodum bunu ekstradan veriyo bence gereksiz yinede siz bilirsiniz
Bana da işte kan ilaci yazdi doktor birde D vitamini yazdi ve bu multivitamin balik yagli şimdi yani pahalida, kan ilaci ve vitamin d almak istiyorum eczaneciynen bir konuşmak gerekiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Regenesis max kullanıyorum, omega 3 ve diğer vitaminler var, netten bi bakın sonra doktoruna danışıp alın, trendyolda da satılıyor eczane satıcılarından alabilirsiniz
Suriyeliler icin her şey var benim gibi yabancilar icin yok benim burda devlet hastanesinde sadece doktor muayenem oda ultrason icinde degil sadece 530 tl ultrason da ayri ucret 120 tl bize böyle işte