Hamilelik testi en erken ne zaman gözükür

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Esinecrin tarafından oluşturulan Hamilelik testi en erken ne zaman gözükür başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,775 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Hamilelik testi en erken ne zaman gözükür
Konbuyu başlatan Esinecrin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Esinecrin

Kayıtlı Üye
rank
Diyelim ki hamileyim. En erken na zaman idrarda gebelik pozitif çıkar... ? Deneyimi olan yazabilir mi?

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Diyelim ki hamileyim. En erken na zaman idrarda gebelik pozitif çıkar... ? Deneyimi olan yazabilir mi?
Değişiyor cnm ama kesin sonuç almak istyrsn bı hafta beklemen lazım bnm adetim iki gün geçtikten sonra test yptim pozitif çıktı buda erken döllenmeden kaynaklanıyor geç döllenme olduğunda hamile kalmış olsan bile geç gözükür

Esinecrin

Kayıtlı Üye
rank
Değişiyor cnm ama kesin sonuç almak istyrsn bı hafta beklemen lazım bnm adetim iki gün geçtikten sonra test yptim pozitif çıktı buda erken döllenmeden kaynaklanıyor geç döllenme olduğunda hamile kalmış olsan bile geç gözükür
O zaman az daha bekliyeceğim 😊👍👍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eeglimin 9 gun gecikmesi sonucunda cift cizgi cikmisti canim
Teşekkürler cvp için.

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Ben erken gebelik test yapmıştım adete beş gün kala. Pozitif gördüm. Ama en doğrusu adet gecikmesini bekleyerek test yapmak.

Tüm sayfalar yüklendi.