Sorum var Hamilelik var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknurrrrsev tarafından oluşturulan Hamilelik var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 170 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik var mı
Konbuyu başlatan İlknurrrrsev
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlknurrrrsev

İlknurrrrsev

Kayıtlı Üye
rank
IMG_6342.png

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

12 gün canım teşekkür ederim ilk anneliğim olucak karışık duygulardayım beklemiyordum hiç
Bişi diyim mi mükemmel bir duygu ve Allah istiyen herkese nasip etsin bende 19 yaşındayım ve ilk hamileliğimdi 4 gün once doğum yaptım 🥹 acayip bişi ya boyle hamilelik süreci doğum sürci ve annelik çok farklı ya bişi olcak diye ödün kopuyor

Bişi diyim mi mükemmel bir duygu ve Allah istiyen herkese nasip etsin bende 19 yaşındayım ve ilk hamileliğimdi 4 gün once doğum yaptım 🥹 acayip bişi ya boyle hamilelik süreci doğum sürci ve annelik çok farklı ya bişi olcak diye ödün kopuyor
Gece ağlamasa bile ben her 10 15 dak da bir kalıyorum nefes alıyor mu hareket ediyor mu rabim sağlıkla kucağınıza almanızı nasipetsin

Son düzenleme:

İlknurrrrsev

Kayıtlı Üye
rank
Ay cidden mi düğünüm 11 mayısta oldu daha

Gece ağlamasa bile ben her 10 15 dak da bir kalıyorum nefes alıyor mu hareket ediyor mu rabim sağlıkla kucağınıza almanızı nasipetsin
Ya yaşında baya küçükmüş canım ne güzel duyguların inşallah bende sağ salim kucağına alırım

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.