Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 689 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım arkadaşlarım Size yine bir sorum olacaktı Ben şu an tam 2 aylık hamileyim sanki böyle hamile değilmişim gibi acaba Bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu çok kuruntu yapıyorum kendime size de öyle oluyor mu
Evet kuzum bende de öyle oluyordu yani kontrole gidene kadar akla karayı seçiyordun haraketlerini 16. Hfatada hissettikten sonra o korku benden komple gitti bu seferde haraketi olmasına rağmen artık onu görmek için içim içimi yiyordu annelik çok değişik şuanda yanımda uyuyor mesela dakika başı nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum 🤭🤭sanırım bu korku hayatım boyunca devam edecek

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım arkadaşlarım Size yine bir sorum olacaktı Ben şu an tam 2 aylık hamileyim sanki böyle hamile değilmişim gibi acaba Bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu çok kuruntu yapıyorum kendime size de öyle oluyor mu
Kuzum insan hep bir tedirginlik içinde oluyor evet bende öyle oluyorum ama bebeğini hissettiğin zaman çok güzel olucak herşey çok guzel bir duygu🥰

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Evet kesinlikle öyle oluyor, hareketlerini hissedene kadar hep kuruntu yapıyor insan, içini rahat tut,olumlu düşün hep💞😃

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım o bende de var o hiss şimdi biranlık kıpırtısınl hiss etmedikce tedirgin oluyorum annelik işde kuzum içindəki o tedirginıik korku hiç bir zaman bitmiyor benim kızımın 4yaşı var ama ben yinede uyuduğu zaman nefesin kontrol ediyorum arada 😄 Rabbim her kese sağ salim kucağlna almayı nasib etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet kuzum bende de öyle oluyordu yani kontrole gidene kadar akla karayı seçiyordun haraketlerini 16. Hfatada hissettikten sonra o korku benden komple gitti bu seferde haraketi olmasına rağmen artık onu görmek için içim içimi yiyordu annelik çok değişik şuanda yanımda uyuyor mesela dakika başı nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum 🤭🤭sanırım bu korku hayatım boyunca devam edecek
Ya kuzum o hiss qaliba insandan gitmiyor ya ben kızım 4yaşı var ama o his benden gitmiyor ilk günden yana uyuduğu zaman kontrol ediyorum nefes alıyomu almıyomu🤭🤭🙈

Tüm sayfalar yüklendi.