Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 46 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,489 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
İ

İkra masall

Guest
8aylik evliyken ağustosun 2sinde kadın doğum uzmana gittim yumurtalık hormonlara bakın dedim kan testi yaptı ve udrosona baktı birşey yok daha 8ayliksin dedi erken ilerde olursa gel dedi vajinal sarı sümsük akıntı fazla iş gordummu baş ağrıma iç bulantı halsiLik yemek yapamama olur 9aya girdim 13de tam dokuz ay olcak inşallah hayırlı haberler olmak nasip olur göz bulanma pis seylerden pis kokulardan midem bulanma fazla yol yurudummu halsizlik yorgunluk olur baş donme göz bulanma kararma olur önceden çok gezerdim kaç ayda hamilelik olur 9zuncu aydayim en erken hamilelik nezaman nezaman olur pis şey oldu mide almaz karnım ağrır inşallah olursa gorum zorluğu göstermesin kan testi yaptım bir ay önce daha erken dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
8aylik evliyken ağustosun 2sinde kadın doğum uzmana gittim yumurtalık hormonlara bakın dedim kan testi yaptı ve udrosona baktı birşey yok daha 8ayliksin dedi erken ilerde olursa gel dedi vajinal sarı sümsük akıntı fazla iş gordummu baş ağrıma iç bulantı halsiLik yemek yapamama olur 9aya girdim 13de tam dokuz ay olcak inşallah hayırlı haberler olmak nasip olur göz bulanma pis seylerden pis kokulardan midem bulanma fazla yol yurudummu halsizlik yorgunluk olur baş donme göz bulanma kararma olur önceden çok gezerdim kaç ayda hamilelik olur 9zuncu aydayim en erken hamilelik nezaman nezaman olur pis şey oldu mide almaz karnım ağrır inşallah olursa gorum zorluğu göstermesin kan testi yaptım bir ay önce daha erken dedi
Kuzum 9 aylık evlisin doktor neye göre erken diyor bişey anlamadım ben iki aylık evliyken hamile olduğumu öğrenmiştim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet bir kadının hocam çocuğum olmuyor gebe kalamıyorum demesi için evliliğinin üstünden 12 geçmesi gerekiyor doktorun ondan öyle demiştir de sen zaten diğer postta yazmadın mı silik çizgi çıktı vs diye silik çizgi varsa hamilesin demek oluyor yarın git gebelik için kan testi ver. Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun hala idrak edemedim ama silik çizgi çıktı dediğine göre hamileisn ve cidden gebelik var mı sağlıklı mı olduğunu bilemn için gebelik testi yani kanda gebeliğe baktırman lazım

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım valla burda 50 tane post açana kadar ilişkiye girseydin çoktan hamile kalırdın 😅😅 bi tane açtığın da yardımcı olunur zaten gerek yok fazlasına ☺️

A

Adsız anne adayı

Guest
Canım valla burda 50 tane post açana kadar ilişkiye girseydin çoktan hamile kalırdın 😅😅 bi tane açtığın da yardımcı olunur zaten gerek yok fazlasına ☺️
🤣🤣🤣🤣🤣Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün haklısın valla 🤣🤣🤣🤣 doktorlar bir sene gecmeyince sorun var diyerek araştırma yapmıyor normal karşılıyor bu bayanın yaşı küçük sanırım çok istiyo veya baskı goruyo bir sürü post açmış bende şaşırdım valla 🤷

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣🤣🤣Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün haklısın valla 🤣🤣🤣🤣 doktorlar bir sene gecmeyince sorun var diyerek araştırma yapmıyor normal karşılıyor bu bayanın yaşı küçük sanırım çok istiyo veya baskı goruyo bir sürü post açmış bende şaşırdım valla 🤷
Cümlemizi inşallah 🥰😅😅 çok istiyor anladım da hem yazdığı anlaşılmıyor hemde devamlı aynılarını yazıyor, cvp yazan da var ama tatmin olmuyor sanırım 😅 hakkın da hayırlısı olsun artık ne diyim,🤗

Tüm sayfalar yüklendi.