Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 46 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,484 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız anlatıyor anlamkta zorlruk mu cekiyorlar anlamıyorum bu bilen birşey zaten 1seneyi geçmeden hiç bir doktor tedavi uygulamaz Aysecim yorma kendini hiç kaç gündür anlatiyorsun
valla hülyam artık gına geldi ama belki bir sorunu vardrı diye sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir kez daha aynı soruyu sorarsa komple mesajları kitleyecem. zaten moralim alt üst 🤦‍♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
valla hülyam artık gına geldi ama belki bir sorunu vardrı diye sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir kez daha aynı soruyu sorarsa komple mesajları kitleyecem. zaten moralim alt üst 🤦‍♀️
Kaç gündür senin yerine ben cevap yazacktim kızı yoruyorlar ya bu kadar olmaz sorunlu sanırsam insan gibi anlamıyorsa bir 2kez sorulur bu kaçıncı kuzum moralini bozma cevap hiç yazma hala tatmin olmuyor senin cevaplarına🤬😡

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kaç gündür senin yerine ben cevap yazacktim kızı yoruyorlar ya bu kadar olmaz sorunlu sanırsam insan gibi anlamıyorsa bir 2kez sorulur bu kaçıncı kuzum moralini bozma cevap hiç yazma hala tatmin olmuyor senin cevaplarına🤬😡
ay buna ne moralimi bozacam kuzum sabah kayra nın üstüne sıcak çay döküldü yavrum karnı kolu kıpkırmızı oldu nasıl ağladı ağlmaktan sol gözü ş,şti hala şiş şuan uyuyor duşa soktum krem vs sürdüm gözünü dalinle yıkadım ama yok içim gştti resmen çığlık çığlığa kaldı yavrum :(

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
ay buna ne moralimi bozacam kuzum sabah kayra nın üstüne sıcak çay döküldü yavrum karnı kolu kıpkırmızı oldu nasıl ağladı ağlmaktan sol gözü ş,şti hala şiş şuan uyuyor duşa soktum krem vs sürdüm gözünü dalinle yıkadım ama yok içim gştti resmen çığlık çığlığa kaldı yavrum :(
Kurban olurum ben ona ya aşkım nasıl oldu offfff🥺🥺🥺😢😢😢😢

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kurban olurum ben ona ya aşkım nasıl oldu offfff🥺🥺🥺😢😢😢😢
ya sofrada çay içiyordum kayra eşimdeydi neyse ben demliği elime aldım sağımaa koydum eşimde kayrayı demliğin biraz üst tarafına koydu aniden panikle demliğe çarpar diye demliği aldım bu seferde yeni doldurduğum bardağa çarptım komlpe yandı çocuk hemeen üstünü çıkardım ağlaya ağlaya vucudu ve kolu kızarmıştı hep şükür şuan iyi ama gözü şiş ve durnadan yaş geliyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
ya sofrada çay içiyordum kayra eşimdeydi neyse ben demliği elime aldım sağımaa koydum eşimde kayrayı demliğin biraz üst tarafına koydu aniden panikle demliğe çarpar diye demliği aldım bu seferde yeni doldurduğum bardağa çarptım komlpe yandı çocuk hemeen üstünü çıkardım ağlaya ağlaya vucudu ve kolu kızarmıştı hep şükür şuan iyi ama gözü şiş ve durnadan yaş geliyor
Kurban olurum yavrum aşkım benim rabbim beterinden korudu Ayşem çok kötü oldum şuan Allah'ın izniyle iyilecek paşam benim ya nazar değdi😢😢😢😢

Tüm sayfalar yüklendi.