Sorum var Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 255 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar şu an adetimin ilk günü adetim 5 6 gün oluyor eger ki korunmasız ilişkiye girsem bu aydan mı? Gebe kalmış olyorum? Yoksa Nisan ayından mı?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar şu an adetimin ilk günü adetim 5 6 gün oluyor eger ki korunmasız ilişkiye girsem bu aydan mı? Gebe kalmış olyorum? Yoksa Nisan ayından mı?
Nisan ayında adet olmazsan en son adet tarihin baz alınır. Bitiminden sonraki 14-16-18. günler genelde yumurtlama günleri olur. İlişki olursa gebelik ihtimali yüksek

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bu aydan gebe kalmış olursun kuzum genelde adet başlangici ile beraber 14. Günde ve beraberinde önceki ve sonraki iki gün 5 gün olmak üzere yumurtlama günleri oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.