Sorum var Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Buğlemhira tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 146 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Buğlemhira
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Buğlemhira

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler ayrıntılı ultrason hangi bölümde yapılır acaba beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi ayrıntılı ultrason için normalde başka yerde olması gerekmez mi internete yazdım riskli gebelik, ayrıntılı ultrason vb. Şeylere bakıyormuş bu bölüm 🤔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İyi günler ayrıntılı ultrason hangi bölümde yapılır acaba beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi ayrıntılı ultrason için normalde başka yerde olması gerekmez mi internete yazdım riskli gebelik, ayrıntılı ultrason vb. Şeylere bakıyormuş bu bölüm 🤔
Hayır canım perinatoloji bakıyor , o bölümün cihazları ve doktorları daha iyi emin ol , artık herkesi perinatolojiye yönlendiriyorlar .

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Canım eğer özelde yapacaksan direkt perinatoloji doktorundan randevu alıp gidebilirsin fakat devletse önce kadın doğum uzmanına görünüp yeşil alan açtırması gerekir öyle direkt perinatolojiden randevu alamıyorsun mhrs den.

Tüm sayfalar yüklendi.