Sorum var Hamilelikte ben çıkması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Hamilelikte ben çıkması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,583 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte ben çıkması
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Makbule 🤰

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizdede hamilelikte yüzünüze boynunuza ben attı mı benim göbek deliğime varasiya 10 dan fazla ben attı hiç yaşayan var mı
Hamilelikten dolayi melanin yukselmistir canim bu yuzdende ben yada leke olusumu olur . Ben mi yada lekemi bunu dogru saptaman lazim ..lekeyse normal her hamile yasar ve dogum sonrasi yavasca kaybolur . Doktoruna danismani da tavsiye ederim canim .

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Benim de boynumda çıktı kaşırken farkettim
Benimde boynumda çıktı üç dört tane sonra kolunda çıktı sonra gözümün altında göbek deligimde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilelikten dolayi melanin yukselmistir canim bu yuzdende ben yada leke olusumu olur . Ben mi yada lekemi bunu dogru saptaman lazim ..lekeyse normal her hamile yasar ve dogum sonrasi yavasca kaybolur . Doktoruna danismani da tavsiye ederim canim .
Leke değil et ben

Leke değil et ben

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sizdede hamilelikte yüzünüze boynunuza ben attı mı benim göbek deliğime varasiya 10 dan fazla ben attı hiç yaşayan var mı
Ah kuzum seni en iyi ben anlarım ilk gebeliğimde varya boynum et beni dolmuştu çok kötü olmuştu ya kendime bakamıyordum resmen hiç gecmicek diye düşünmüştüm korkmuştum ama sonra geçti doğumdan sonra kuzum seninde geçer inşallah

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Ah kuzum seni en iyi ben anlarım ilk gebeliğimde varya boynum et beni dolmuştu çok kötü olmuştu ya kendime bakamıyordum resmen hiç gecmicek diye düşünmüştüm korkmuştum ama sonra geçti doğumdan sonra kuzum seninde geçer inşallah
İnşallah geçer dediğin gibi boynum et ben doldu

Aynı sorun bende de var kuzum boynumda gözümün çevresinde et beni çıktı ama bunlar geçici oluyormuş doğumdan sonra inşallah geçer
İnşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bnde de cok fazla et beni çıktı.. internette gebelige bağlı oluşur bazı gebelerde diye yazıyor kadın doğum doktoruma sordum cildiyeye görün dedi.. bakalım doğumdan sonra cildiyeye giderim artık

Tüm sayfalar yüklendi.