Hamilelikte fazla uyuma denildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Hamilelikte fazla uyuma denildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,437 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte fazla uyuma denildi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi
Hem gece hem GÜNDÜZ fırsat buldukça hep uyurdum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nerden bulurlar böyle şeyleri yarabbi 😅 bebek zaten anne karnında çoğunlukla uyuyor bizim uyumamız mı sarılık yapacakmış inanma canım böyle şeylere bol bol dinlen uyu derler hatta doğumdan sonra fırsat kalmıyor çünkü 😅ben valla 17 haftaya girecem g0n içinde uyurum oğlum gelir akşam yemek faslı biter onu uyutur tekrar uyurum 😅😅

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yahu ne alakası varmış çok bilmisler onlarda valla benim 4 üncü gebeligim gece uyyamadigim zaman gündüz de uyudugum oldu hemde 2 3 saat eşim evde olunca uyuyorum genelde hicde bişey olmadi şükür çocuklarıma yeni doğan bebeklerde sarılık görülür evet ama anne karnında anne uyuduğu için olmaz bebek emmez hiç bir şekilde beslenemez ise o zaman sarılık olur benim doğum ebem bu şekilde demişti bana o zamanlar

Bence alakası yok canım valla bende hamileligimde fırsat buldukça uyuyordum çünkü bebiş doğunca fazla uyuyamıyorsun

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yok öyle birşey canım benim zaten bebek karnımızda daima uyuyor gitsin kendilerine baksınlar boşver

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Yahu ne alakası varmış çok bilmisler onlarda valla benim 4 üncü gebeligim gece uyyamadigim zaman gündüz de uyudugum oldu hemde 2 3 saat eşim evde olunca uyuyorum genelde hicde bişey olmadi şükür çocuklarıma yeni doğan bebeklerde sarılık görülür evet ama anne karnında anne uyuduğu için olmaz bebek emmez hiç bir şekilde beslenemez ise o zaman sarılık olur benim doğum ebem bu şekilde demişti bana o zamanlar
Vala bilmiyorum canım eski anne kendisi ama böyle söyledi eşim dedi geç uyumadı diye olsun fazla uyuma dedi mide bulantısı halsizlik başladı ayy bide 12 yaşındaki kızını bana bırakmaya gelmiş 1 hafta sınır oldum ben kendi kızıma zor bakiyorum

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Vala bilmiyorum canım eski anne kendisi ama böyle söyledi eşim dedi geç uyumadı diye olsun fazla uyuma dedi mide bulantısı halsizlik başladı ayy bide 12 yaşındaki kızını bana bırakmaya gelmiş 1 hafta sınır oldum ben kendi kızıma zor bakiyorum
Çok uyuma kızıma bak demek istemiş ozaman Görümce 😅😅😅

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Allahım yine bi tane doğurup kendini Prof ilan etmiş akraba 😂ne alaka ya bebek anne karnında uyuyo zaten ki sende hamilesin uyuyup dinlenmen lazım zaten bebek olunca uyutmayacak

Ozlem kzlrmk

Kayıtlı Üye
rank
Sarilik uyumukla ne alaka anlamadim dogduktan sonrada sarilik olan cocuklarda var ayriyeten sarilik acliktan olan bisey karni doymadigi icin bevegin kan şekeri dusuyo ve sarilik olusuyo bu tamamen aclik la alakali bisey

Tüm sayfalar yüklendi.