Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü
Y Yenianne8 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 65 11 Şubat 2022 #1 Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 11 Şubat 2022 #2 Hamilelik sebebiyle çıkanlara dokunmayın, kendiliğinden dökülüyor diyorlar. Ama ben hamilelikten önce de aldığım için almaya devam ediyorum.
Hamilelik sebebiyle çıkanlara dokunmayın, kendiliğinden dökülüyor diyorlar. Ama ben hamilelikten önce de aldığım için almaya devam ediyorum.
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 11 Şubat 2022 #3 Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... Ben hiç almadım kendiliğinden dökülür derler
Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... Ben hiç almadım kendiliğinden dökülür derler
Edibe dayan Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 123 11 Şubat 2022 #4 Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... 4gebeligim ama hiç almadım dokunamiyorum bile zaten doğumdan sonra gidiyor
Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... 4gebeligim ama hiç almadım dokunamiyorum bile zaten doğumdan sonra gidiyor
Y Yenianne8 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 65 11 Şubat 2022 #5 kivi' Alıntı: Hamilelik sebebiyle çıkanlara dokunmayın, kendiliğinden dökülüyor diyorlar. Ama ben hamilelikten önce de aldığım için almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende ama umarım bebişleri rahatsız etmiyoruzdur
kivi' Alıntı: Hamilelik sebebiyle çıkanlara dokunmayın, kendiliğinden dökülüyor diyorlar. Ama ben hamilelikten önce de aldığım için almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende ama umarım bebişleri rahatsız etmiyoruzdur
L leylalee Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 82 11 Şubat 2022 #6 canim ilk hamileligimde bi kac tane cikmisti alidim doguma kadar.. sonraki ikinci ve ucuncu hamileligimde hic cikmadi...
canim ilk hamileligimde bi kac tane cikmisti alidim doguma kadar.. sonraki ikinci ve ucuncu hamileligimde hic cikmadi...
E Esrabeyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 345 11 Şubat 2022 #7 Edibe dayan' Alıntı: 4gebeligim ama hiç almadım dokunamiyorum bile zaten doğumdan sonra gidiyor Genişletmek için tıkla ... Bnde ilk gebeligimdede çok fazla oldu karnımı açarken cekiniyordum ama doğumdan sonra dokuldu
Edibe dayan' Alıntı: 4gebeligim ama hiç almadım dokunamiyorum bile zaten doğumdan sonra gidiyor Genişletmek için tıkla ... Bnde ilk gebeligimdede çok fazla oldu karnımı açarken cekiniyordum ama doğumdan sonra dokuldu
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 11 Şubat 2022 #8 Yenianne8' Alıntı: Bende ama umarım bebişleri rahatsız etmiyoruzdur Genişletmek için tıkla ... Yok yahu hiç sanmıyorum
Yenianne8' Alıntı: Bende ama umarım bebişleri rahatsız etmiyoruzdur Genişletmek için tıkla ... Yok yahu hiç sanmıyorum
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 11 Şubat 2022 #9 Almıyorum almak sakıncalı diye biliyorum. Ya kızlar gebe kaldığımdan beri her yerim öyle bir hassaslaştı ki ağdayı zor yapıyorum
Almıyorum almak sakıncalı diye biliyorum. Ya kızlar gebe kaldığımdan beri her yerim öyle bir hassaslaştı ki ağdayı zor yapıyorum
Nesliesen Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,098 11 Şubat 2022 #10 Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... Nezaman çıkıyorki ben 25.haftadayım öyle birşey görmedim nerede çıkıyo
Yenianne8' Alıntı: Ben epilasyonla alıyorum özellikle hamilelikten sonra daha çok çıkmaya başladı çünkü Genişletmek için tıkla ... Nezaman çıkıyorki ben 25.haftadayım öyle birşey görmedim nerede çıkıyo