Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kötü durumdayım 18 haftalık hamileyim günlerdir uyumuyorum bu kasinti vücudumu mahfetti her yerde birseyler çıkmaya başladı ne yapacagimi bilmiyorum
Çok kötü durumdayım 18 haftalık hamileyim günlerdir uyumuyorum bu kasinti vücudumu mahfetti her yerde birseyler çıkmaya başladı ne yapacagimi bilmiyorum
Aynı bende öyleyim en son kadın doğuma ordan cildiyeye gittim vücudum için ilaç verdiler ama kadın doğuma sormadan kullanmaya başlamadım vücudum hep kızarık ve her yerde var
Bende çok çektim kaşıntıdan 2 ay , beni yazın tutmuştu cnm buz ve suyla kompres yapıyordum kaşıban yerlere rahatlıyordum bide nemlendir vicudunu sürekli
Aynı bende öyleyim en son kadın doğuma ordan cildiyeye gittim vücudum için ilaç verdiler ama kadın doğuma sormadan kullanmaya başlamadım vücudum hep kızarık ve her yerde var
Aynen beni de cildiyeye yönlendirdi randevu bulabilirsem gideceğim bulamazsam özele gideceğim mecbur. Vücudumun her yerine dağıldı papatya gibi görüntüsü var. Acile gittim doktor losyon verdi ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi