Hamilelikte kasinti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem47 tarafından oluşturulan Hamilelikte kasinti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,101 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte kasinti
Konbuyu başlatan Didem47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem47

Didem47

Kayıtlı Üye
rank
Çok kötü durumdayım 18 haftalık hamileyim günlerdir uyumuyorum bu kasinti vücudumu mahfetti her yerde birseyler çıkmaya başladı ne yapacagimi bilmiyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Çok kötü durumdayım 18 haftalık hamileyim günlerdir uyumuyorum bu kasinti vücudumu mahfetti her yerde birseyler çıkmaya başladı ne yapacagimi bilmiyorum
Geçmiş olsun kuzum doktora git kuzenimde aynı senin gibi olmuştu. Dokuz aydır doğum yapmış hâlâ tedavi oluyor bence bir an önce git görün derim 👍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
😥😥 Aynı bende öyleyim en son kadın doğuma ordan cildiyeye gittim vücudum için ilaç verdiler ama kadın doğuma sormadan kullanmaya başlamadım 😔 vücudum hep kızarık ve her yerde var 😭

Bende öyleydim canım hala da biraz devam ediyor banyodan sonra vücüdünü nemlendir iç çamaşırı giyme ince giyin güzelim inşallah geçer seninki de

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok çektim kaşıntıdan 2 ay , beni yazın tutmuştu cnm buz ve suyla kompres yapıyordum kaşıban yerlere rahatlıyordum bide nemlendir vicudunu sürekli

İklim

Kayıtlı Üye
rank
O bendede olmuştu çok tatlı yedim ondan olmuştu heralde uyuz gibi kasiniyodum 😂😄😄 geçti kendiliğinden şükür 🤲🤲 duş al vücudunu nemlendir belki işe yarar

Didem47

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleydim canım hala da biraz devam ediyor banyodan sonra vücüdünü nemlendir iç çamaşırı giyme ince giyin güzelim inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyle yapmaya çalışıyorum çok sağol canım

😥😥 Aynı bende öyleyim en son kadın doğuma ordan cildiyeye gittim vücudum için ilaç verdiler ama kadın doğuma sormadan kullanmaya başlamadım 😔 vücudum hep kızarık ve her yerde var 😭
Aynen beni de cildiyeye yönlendirdi randevu bulabilirsem gideceğim bulamazsam özele gideceğim mecbur. Vücudumun her yerine dağıldı papatya gibi görüntüsü var. Acile gittim doktor losyon verdi ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten 😭

Geçmiş olsun kuzum doktora git kuzenimde aynı senin gibi olmuştu. Dokuz aydır doğum yapmış hâlâ tedavi oluyor bence bir an önce git görün derim 👍
Canım gittim testler yapıldı birşey çıkmadı. Cildiyeye yönlendirdi. Şimdi de cildiyeye gideceğim inşallah.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.