Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
35+6 yim aşi olmadim eşim izin vermedi normalde hicbirseye karismayan adam aşi konusu olunca kaya kesildi karsima dikildi yaptirtmadi icinde ne oldugu belli olmayan,bakanligin bile sorumluluk almadigi aşiyi nasil olacaksin dedi yaptirtmadi bu arada 30.haftamda korona oldum esimde oldu ben agir gecirdim ama gecti hala daha tat ve koku yok
Aşı olan ağır geçirdi diye işe yaramıyor nasil dersiniz yaa vallahi şoklardayım! Yaw belki aşı ağır gecirmesini sağladı yoksa ölecekti
Covid'den dunyada 6milyona yakin insan öldü kayıtlı, biliyorsunuz degil mi?
Bakış açınıza hayranim hanimlar, kendi inandiginiz dogruya sıkı sıkı sarilip herseye o doğrudan bakarsaniz olmaz ki, hayat böyle degil ki..
vallahi cok guluyorum ben bu forumda.
* Bu arada guncelleme vereyim 3.asiyi olali 4 gun gecti, kol ağrım hic yok, baska da biseyim yok. Neredeyse hic hissetmedim, o kadar hafif gecti. Cabuk hasta olan zayif kisa boylu celimsiz de bir tipim yani, herkul de degilim. Nolur beni de genelleyin
demek istedigim kimler tarafindan yetistirildikleri canim... ve ayrica tabiki cocuklarim once Allah a sonra bana emanet baska kimseye emanet edemem!...
Bilmeyen insana laf anlatırsın da. Bilmediği halde herşeyi biliyorum diyen insana hiçbir şey anlatamazsın diyerek konuyu kapatıyorum. İnşallah çocukların su çiçeği kızamık falan olmaz yazık o çocuklara
38 haftalık oldum aşı yapmadım yapmayı da düşünmüyorum nr olduğunu bilmediğim bir aşıyı yaptırmaya gönlüm razı gelmedi deney makinesi değiliz ki herkeste bişey deniyorlar
Bilmeyen insana laf anlatırsın da. Bilmediği halde herşeyi biliyorum diyen insana hiçbir şey anlatamazsın diyerek konuyu kapatıyorum. İnşallah çocukların su çiçeği kızamık falan olmaz yazık o çocuklara
peki siz aşılar hakkinda ne biliyosunuz beni biraz aydinlatir misiniz icerigi nedir ne degildir? aşı yaptiracaginiz zaman hemsireden prospektusunu bi isteyin okuyun icerigini... en basiti kizamik aşısinin en belirgin yan etkisi kizamik, cocuk felci aşısininda yan etkisi felc!!? sizin bana soyleyeceginiz bu asilarla hafifletilmis mikroplar cocuklara zerk ediliyo ve bagisiklik kazaniyo o hastaliga karsi mi diyeceksiniz...? bunlar ezberletilmis sacma sapan sozler.. ayrica cocuklarima ' yazik ' demenizi kiniyorum... siz kendi cocugunuzu dusunup aşı yaptiriyosaniz, ben de kendi cocugumu dusunup yaptirmiyorum.. benim cocugumu benden baska kimse daha iyi dusunemez ve devlet bana yaptirmama hakkini vermis ben de o hakkimi kullaniyorum.. ayrica zaten kizamik, su cicegi, cicek vs bunlar insanlarin omurlerinde bir kez yasayacagi hastaliklar.. ayrica cocugumun bagisikligini dusunup o aşılarla cokertmiyorum canim. o yuzden de cok sukur cocuklarim kolay kolay hastalanmazlar Elhamdulillah.. ben de konuyu burda kapatiyorum. siz sorgusuz sualsiz tamdoz aşılariniza devam edin şifa olsun size inşaAllah canim ne diyim...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
38 haftalık oldum aşı yapmadım yapmayı da düşünmüyorum nr olduğunu bilmediğim bir aşıyı yaptırmaya gönlüm razı gelmedi deney makinesi değiliz ki herkeste bişey deniyorlar
aynen canim katiliyorum sana.. bir doz yeterli dediler sonra ikinci doz yeterli dediler o da olmadi üç doz yetmedi dort doz bu da yetmeyecek.......... ama bazi insanlar sorgulamadan kosuyolar covit sıvısina.. neymis yeni varyant cikmis hatirlatma dozuymus.. senin buldugun ası yeni cikan varyanta uygun mu kiii? aşı hep aynı aşı icerigi ayni degismiyo ama ne hikmetse degisen varyantlara etkili diyolar... gel de gülme hadi... bunu dusunememek bu kadar zor mu da hala kosuyolar denek olmaya....
aynen canim katiliyorum sana.. bir doz yeterli dediler sonra ikinci doz yeterli dediler o da olmadi üç doz yetmedi dort doz bu da yetmeyecek.......... ama bazi insanlar sorgulamadan kosuyolar covit sıvısina.. neymis yeni varyant cikmis hatirlatma dozuymus.. senin buldugun ası yeni cikan varyanta uygun mu kiii? aşı hep aynı aşı icerigi ayni degismiyo ama ne hikmetse degisen varyantlara etkili diyolar... gel de gülme hadi... bunu dusunememek bu kadar zor mu da hala kosuyolar denek olmaya....
Bende olmadım 32+2 haftalık oldum kronik alerjim olduğu için korktum ne yan etki yapacağını bilmediğim için aşı olmadım Rabbim korusun hepimizi ve bebislerimizi inşallah amin